ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Παρασκευή 16 Ιουλίου 2021

Γεωργία Μαργαρίτη: "Δε θα ανεχτούμε στο Ληλάντιο να παίζουν με τις ζωές μας!" (ακούστε)


"
Μας καθησύχαζαν ότι τον Απρίλη θα ηταν έτοιμη η μελετη για τα έργα. Έφτασε ο Ιούλιος και ακόμα δεν έχουμε ενημέρωση. Ζητάμε συνάντηση και μας αγνοούν ."


Αυτό μεταξύ άλλων σχολίασε το μέλος της Επιτροπής Κατοίκων Ληλαντίου Γ. Μαργαρίτη μιλώντας στον Μάνο Παπαμακάριο και το ΡΑΔΙΟ1, και κάνοντας λόγο για "εμπαιγμό από την Περιφέρεια και τον Δήμο".

Καί συνέχισε: "Πλησιάζοντας στον ένα χρόνο απο τη καταστροφική πλημμύρα αναρωτιόμαστε: η αντιπλημμυρική προστασία ειναι ο τοίχος απο σακιά με άμμο; (δείτε φωτο). Δε θα ανεχτούμε να παίζουν με τις ζωές μας."Ακούστε τι είπε η Γεωργία Μαργαρίτη....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου