ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τρίτη 20 Ιουλίου 2021

ΜΑΡΚΟΥ Γ. "Τώρα αρχίζει ο ....Γολγοθάς για Σπανό και ΣΙΑ"! Αποκαλυπτική συνέντευξη.... (ακούστε)


Νέα πρόστιμα περί μη συμόρφωσης, αγωγές και μυνήσεις προς κάθε εμπλεκόμενο, παραπομπή στο πειθαρχικό και στον Εισαγγελέα, είναι μερικά από αυτά που ακολουθούν το επόμενο διάστημα για τον Περιφερειάρχη και το περιβάλλον του!!


Αυτά και όχι μόνο αποκάλυψε στον Μάνο Παπαμακάριο ο Γιώργος Μάρκου σχετικά με την εξέλιξη της υπόθεσης "καρατόμησης των Δντικών στελεχών από τον Περιφερειάρχη"!

Εν τω μεταξύ έρχονται προς καταβολή από την Περιφέρεια και νέα χρηματικά ποσά (πάνω από 130.000 ευρώ) ως αποτέλεσμα των αγωγών που έχουν υποβάλει Μάρκου-Λολακάς και Ιωαννίδου για την μη καταβολή των επιδομάτων των θέσεων που κατείχαν και από τις οποίες "παρανόμως μετακινήθηκαν σύμφωνα με τελεσίδικη δικαστική απόφαση"!

Ακουστε τά οσα αποκαλυπτικά λέει....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου