Σάββατο 17 Ιουλίου 2021

Β. ΕΥΘΥΜΙΟΥ: "ο Υπουργός ξέχασε τα μέτρα οικονομικής στήριξης που εδώ και δύο μήνες είναι ανύπαρκτα." (ακούστε)


Μετά τα μέτρα που ανακοινώθηκαν για την εστίαση, τα φαινόμενα συνωστισμού σε πλατείες και πάρτι που πραγματοποιούνται σε βίλες θα αυξηθούν, υποστηρίζει ο Πρόεδρος του Σωματείου Καταστηματαρχών Εστίασης Εύβοιας, Βασίλης Ευθυμίου.


Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης προχώρησε στη συνέντευξη Τύπου στην εξειδίκευση των ανακοινώσεων του πρωθυπουργού για την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού και το πλαίσιο λειτουργίας των χώρων ψυχαγωγίας, και ξεκαθάρισε ότι το φετινό καλοκαίρι θα είναι καλοκαίρι καθημένων.

Από 16 Ιουλίου έως 31 Αυγούστου οι κλειστοί χώροι ψυχαγωγίας θα λειτουργούν μόνο για εμβολιασμένους με το 85% της χωρητικότητας.

Οι ιδιοκτήτες των επιχειρήσεων σε υπαίθρια ψυχαγωγία μπορούν να επιλέξουν είτε αμιγή είτε μεικτή λειτουργία

Σε όλο τον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα οι εργοδότες έχουν το δικαίωμα να ζητούν από τους εργαζόμενους να λένε αν έχουν εμβολιαστεί ή όχι και με ειδική σήμανση θα ενημερώνουν τους πολίτες για το μέγεθος του κινδύνου.

Σημειώνεται επίσης ότι χθες και ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης παρουσίασε τη λειτουργία της εφαρμογής επαλήθευσης των ευρωπαϊκών πιστοποιητικών «Covid Free GR».

Ο κ.Ευθυμίου μίλησε στο Ράδιο 1 και την Ναντίν Γρηγορίου για τα νέα μέτρα, τονίζοντας πως ο Υπουργός ξέχασε τα μέτρα οικονομικής στήριξης που εδώ και δύο μήνες είναι ανύπαρκτα.

Ακούστε τον....


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου