ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Σάββατο 24 Ιουλίου 2021

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Εταιρεία ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ...ΑΝΩΘΕΝ στα Δημόσια Εργα!!


Με μιά επιστολή-καταγγελία Εταιρεία Δημοσίων Εργων"καταγγέλει" για "πολιτικές παρεμβάσεις ...άνωθεν" στη διαδικασία αξιολόγησης και επιλογής αναδόχων στα Δημόσια Εργα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας!


Η επιστολή έχει σταλεί προς τον Πρόεδρο του Τεχνικού Συμβουλίου Δημοσίων Εργων στο πλαίσιο της αξιολόγησης της πρότασης του Περιφερειάρχη Φάνη Σπανού και της εισήγησης της Δνσης Τεχνικών Εργων της Εύβοιας!

Οπως έχουμε αναφέρει "οι εταιρείες που δεν υπάκουσαν εις τας ...εντολάς επεσαν σε ...δυσμένεια για ...ανυπακοή (sic!) και παραπέμφθηκαν στο συμβούλιο με την εισήγηση της ακύρωσης του αποτελέσματος της δημοπράτησης-ανάθεσης!

Από τους τρείς "ανυπάκοους" τελικά μόνον για τους δύο υπάρχει θετική εισήγηση για ακύρωση ενώ για το εργο της εταιρείας συμφερόντων Καμαριώτη (και μετά από συνάντηση του εργολάβου με τον Περιφερειάρχη) η απόφαση διακαιώνει τον εργολάβο, που τελικά όμως δεν ενδιαφέρεται για το έργο αφού είναι σίγουρο με τις αυξήσεις των τιμών στα υλικά θα "μπεί ..μέσα", με αποτέλεσμα και αυτό το έργο να μείνει ..."ορφανό"!!

Επειδή θα επανέλθουμε στο θέμα (και ραδιοφωνικά στο ΡΑΔΙΟ1) δείτε την ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΉ ΕΠΙΣΤΟΛΗ της εταιρείας ΕΥΟΔΟΜΗ την οποία έχουν στα χέρια τους και ολα τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής.....Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου