Δευτέρα 12 Ιουλίου 2021

Άκης Σακελλαρίου: "Το αναπάντεχο που μπορεί να σου συμβεί στη ζωή" (ακούστε)


Ο ηθοποιός Άκης Σακελλαρίου επιστρέφει μετά από τριάντα περίπου χρόνια στην Τραγωδία του Ευριπίδη Βάκχες, ενσαρκώνοντας τον Θεό Διόνυσο, έναν ρόλο που είχε πρωτοερμηνεύσει το 1990, σε σκηνοθεσία Θεόδωρου Τερζόπουλου.


Ο Άκης Σακελλαρίου μίλησε στο Ράδιο 1 και την Ναντίν Γρηγορίου για την παράσταση «Βάκχες», που κάνει πρεμιέρα στη Χαλκίδα, τη Δευτέρα 12.7, για τον ρόλο του Διόνυσου, αλλά και τα τηλεοπτικά του σχέδια για τη νέα σεζόν.

Ο αγαπημένος ηθοποιός έχει τιμηθεί δύο φορές με το βραβείο Α' και Β' ανδρικού ρόλου στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης αλλά και με κρατικό βραβείο, ενώ έχει αφήσει το στίγμα του μέσα από τη συμμετοχή του σε επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές, όπως Ανατομία Ενός Εγκλήματος, 10η Εντολή, καθώς και σε κινηματογραφικές ταινίες. Τον ερχόμενο χειμώνα θα τον απολαύσουμε στην ΕΡΤ1, όπως μας αποκάλυψε.

Ο Άκης Σακελλαρίου αναφέρθηκε και στη σοβαρή περιπέτεια υγείας που είχε πριν δύο χρόνια, που άλλαξε και τον τρόπο που βλέπει τα πράγματα στη ζωή και την ίδια τη ζωή.

«Αυτό για μένα είναι ο ρόλος του Θεού Διόνυσου. Το αναπάντεχο που μπορεί να σου συμβεί στη ζωή. Που έρχεται στην καθημερινότητά μας για να μας διδάξει τον βαθύ σεβασμό στην ύπαρξή μας….» δήλωσε μεταξύ άλλων.

Ακούστε τον

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου