ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τετάρτη 7 Ιουλίου 2021

Τσαπουρνιώτης και Σια "Τιμώρησαν τους πολίτες αντί για τις Τράπεζες!!" Κομφούζιο στη Χαλκίδα...


Ουρές χιλιομέτρων και κυκλοφοριακό ..έμφραγμα στη Χαλκίδα προκάλεσε με την "άνευ ουσίας και σημασίας" ενέργεια του ο Γιώργος Τσαπουρνιώτης υπό την ...αιγίδα της Βούλας!!


Χωρίς καμμία προειδοποίηση17 άτομα (όπως φαινεται και στη φωτογραφία, και γράφουμε παρακάτω) έκλεισαν την Ψηλή Γέφυρα επειδή "δύο τράπεζες αποφάσισαν να κλείσουν τα καταστήματα τους στον Δήμο Μαντουδίου-Λίμνης και Αγ. Αννας", και αντί να κάνουν κάποιου είδους διαμαρτυρία με άμεσο αντίκτυπο στους ...."ενόχους" προτίμησαν να ταλαιπωρήσουν εν μέσω καύσωνα και για 2 ώρες περίπου χιλιάδες συμπολίτες μας και επισκέπτες!!!Στήθηκαν λοιπόν οι ..."επαναστάτες χωρίς αιτία" μπροστά στα μαρκούτσια και τους φωτογραφικούς φακούς για να πούν τον ...πόνο τους στους δημοσιογράφους υπό την προστασία της αστυνομίας-τροχαίας που εξέτρεπαν τα οχήματα (ακουσον-άκουσον) προς το κέντρο της πόλης με αποτέλεσμα να πάθει ..έμφραγμα η καρδιά της Χαλκίδας ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ...ΤΣΟΥΒΑΛΙΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΚΩΛΥΣΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ!!

Αντί οι "τζάμπα επαναστάτες" να να φορτώσουν 4 πούλμαν από τον Δήμο τους και να πάνε από το πρωί και να αποκλείσουν μέχρι το μεσημέρι τις τράπεζες Πειραιώς και Εθνική, αφού αυτές ειναι που εκλεισαν τα καταστήματα τους, προτίμησαν να ταλαιπωρήσουν αθώους πολίτες!!

Στην ταλαιπωρία σας συμετείχαν (για να τους έχετε υπ'οψιν σας)οι: 

Ο Δήμαρχος Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας Γιώργος Τσαπουρνιώτης με τον ειδικό σύμβουλό του Δημήτρη Χασιώτη, ο Αντιδήμαρχος Παναγιώτης Αρβανίτης, ο Αντιδήμαρχος Άγγελος Κωνσταντινάκης, ο Αντιδήμαρχος Αργύρης Λιάσκος, ο Αντιδήμαρχος Δημήτρης Σκοπελίτης, η Υπεύθυνη Πολιτισμού Ξένια Χασιώτη.

Ο Αρχηγός της Μείζονος Αντιπολίτευσης Γιάννης Στεργίου, ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιάννης Καντζούρας, ο Δημοτικός Σύμβουλος Αντρέας Χαντζής και  ο Γιώργος Τριάντης.

Επίσης η Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Εύβοιας Βούλα Αγιοστρατίτη, ο εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Εύβοιας Θεοδόσης Γεωργουλόπουλος, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Μαντουδίου Κώστας Αλαντζάς, ο βουλευτής Βαγγέλης Αποστόλου,  ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμποροβιοτεχνών Εύβοιας Ηλίας Θαλάσσης, και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Μαντουδίου Δημήτρης Λάμπρου.

Α! Και για να μην το ξεχάσω! 

Για το πάρα-κάτω τι κινητοποίηση θα κάνεις; (η δε θα κάνεις; χαχαχαχα) Είναι πολλά τα ...μπετά Αρη!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου