Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Τετάρτη, 21 Ιουλίου 2021

Κ. ΜΠΑΝΤΑΣΗΣ: "Παράνομοι όλοι οι διορισμοί αναπληρωτών Γεν.Δντών που έκανε ο Σπανός!!" (ακούστε)


"Ασυδοσία, μεθοδεύσεις και δολιότητα" χαρακτηρίζει αυτή την Περιφερειακή Αρχή!!

Οι διορισμοί Αναπληρωτών Γενικών Διευθυντών που  έκανε ο Σπανός, χωρίς να τηρήσει καμία διαδικασία επιλογής ανάμεσα στους διευθυντές όλων των υπηρεσιακών μονάδων της περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, δείχνει άλλη μια φορα την εικόνα της Διοικητικής αποσύνθεσης, κομματικού μηχανισμού, ακαταστασίας και προχειρότητας στην Περιφέρεια.

Οι αναπληρωτες Γενικοί Διευθυντές που ορίζονται και συγχρόνως διατηρούν τη θέση διευθυντή στην υπηρεσιακή μονάδα που βρίσκονται, έχουν μόνο το νόημα του πολύ προσωρινού, δηλαδή ότι είναι αναπληρωτές για πολύ λίγο μέχρι να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες ορισμού κανονικών Γενικών Διευθυντών που θα έπρεπε άμεσα να ξεκινήσουν με ανοιχτή πρόσκληση και με διαδικασίες ανοιχτές που αφορούν ολόκληρη την επικράτεια και όχι μόνο την περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος. Επομένως πρόκειται για προχειρότητες.

Στο Σπανό πρέπει να τεθεί το ερώτημα: " Ποιο σχεδιασμό εξυπηρετεί αυτή η τακτική; Γιατί δεν ξεκίνησαν ποτέ τις διαδικασίες επιλογής προϊσταμένων σε όλα τα επίπεδα θέση ευθύνης; Τι συμφέροντα υπηρετούν ελέγχοντας ασφυκτικά, ουσιαστικά διαλύοντας την Περιφέρεια;"

Το θέμα είναι πολιτικό και εντάσσεται στη γενικότερη κατάσταση ασυδοσίας μεθοδεύσεων και δολιότητας που χαρακτηρίζει αυτή την Περιφερειακή Αρχή.

Πρόκειται για διάλυση της διοίκησης σε όλα τα επίπεδα.

Ακούστε την "αποκαλυπτική" δήλωση του Γ. Μάρκου....


Ο Κ. Μπαντάσης σχολιάζει το θέμα και τεκμηριώνει το "...παράνομο" με βάσει τους νόμους που ισχύουν
Ακούστε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου