ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τετάρτη 21 Ιουλίου 2021

Κ. ΜΠΑΝΤΑΣΗΣ: "Παράνομοι όλοι οι διορισμοί αναπληρωτών Γεν.Δντών που έκανε ο Σπανός!!" (ακούστε)


"Ασυδοσία, μεθοδεύσεις και δολιότητα" χαρακτηρίζει αυτή την Περιφερειακή Αρχή!!

Οι διορισμοί Αναπληρωτών Γενικών Διευθυντών που  έκανε ο Σπανός, χωρίς να τηρήσει καμία διαδικασία επιλογής ανάμεσα στους διευθυντές όλων των υπηρεσιακών μονάδων της περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, δείχνει άλλη μια φορα την εικόνα της Διοικητικής αποσύνθεσης, κομματικού μηχανισμού, ακαταστασίας και προχειρότητας στην Περιφέρεια.

Οι αναπληρωτες Γενικοί Διευθυντές που ορίζονται και συγχρόνως διατηρούν τη θέση διευθυντή στην υπηρεσιακή μονάδα που βρίσκονται, έχουν μόνο το νόημα του πολύ προσωρινού, δηλαδή ότι είναι αναπληρωτές για πολύ λίγο μέχρι να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες ορισμού κανονικών Γενικών Διευθυντών που θα έπρεπε άμεσα να ξεκινήσουν με ανοιχτή πρόσκληση και με διαδικασίες ανοιχτές που αφορούν ολόκληρη την επικράτεια και όχι μόνο την περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος. Επομένως πρόκειται για προχειρότητες.

Στο Σπανό πρέπει να τεθεί το ερώτημα: " Ποιο σχεδιασμό εξυπηρετεί αυτή η τακτική; Γιατί δεν ξεκίνησαν ποτέ τις διαδικασίες επιλογής προϊσταμένων σε όλα τα επίπεδα θέση ευθύνης; Τι συμφέροντα υπηρετούν ελέγχοντας ασφυκτικά, ουσιαστικά διαλύοντας την Περιφέρεια;"

Το θέμα είναι πολιτικό και εντάσσεται στη γενικότερη κατάσταση ασυδοσίας μεθοδεύσεων και δολιότητας που χαρακτηρίζει αυτή την Περιφερειακή Αρχή.

Πρόκειται για διάλυση της διοίκησης σε όλα τα επίπεδα.

Ακούστε την "αποκαλυπτική" δήλωση του Γ. Μάρκου....


Ο Κ. Μπαντάσης σχολιάζει το θέμα και τεκμηριώνει το "...παράνομο" με βάσει τους νόμους που ισχύουν
Ακούστε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου