ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Σάββατο 24 Ιουλίου 2021

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΝΙΚΟΣ "Οχι να κουνάτε μόνο το δάκτυλο στους Έλληνες και να τους απειλείτε!"


Με την χθεσινή επίσκεψη του στην Χαλκίδα, ο Πρωθυπουργός,  από ότι πληροφορηθήκαμε "επιβράβευσε" και "παρασημοφόρησε" τους συντελεστές για την τελευταία θέση Πανελλαδικά στους…… εμβολιασμούς στην Στερεά Ελλάδα.

 
Υπάρχει όμως ένα ερώτημα… Τι γίνεται με τις δεκάδες χιλιάδες ανεμβολίαστους μετανάστες που κυκλοφορούν ανεξέλεγκτοι, χωρίς μέτρα προφύλαξης και αποτελούν υγειονομικές βόμβες για τον τοπικό πληθυσμό που δεν τους προσκάλεσε , υφίσταται όμως τα πάντα και ανησυχεί για την πανδημία και την υγεία του.

Το 97% των μεταναστών είναι ανεμβολίαστοι . Το συντονιστικό όργανο για COVID19 της περιφέρειας όφειλε εχθές και όχι αύριο να προβεί στον υποχρεωτικό εμβολιασμό , τόσο για την υγεία των ίδιων των μεταναστών αλλά και την προστασία των περιοχών και των κατοίκων που τους φιλοξενούν , χωρίς να έχουν ερωτηθεί από κανέναν.

Το οφείλετε κύριοι της εξουσίας στον κόσμο που σας τίμησε με την ψήφο του , στην Πατρίδα , ακόμη και για την προστασία αυτών των ανθρώπων για ανθρωπιστικούς και υγειονομικούς λόγους και όχι να κουνάτε μόνο το δάκτυλο στους Έλληνες και να τους απειλείτε!

Ν. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
πρώην Νομάρχης Εύβοιας
πρωην βουλευτής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου