Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Σάββατο, 24 Ιουλίου 2021

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΝΙΚΟΣ "Οχι να κουνάτε μόνο το δάκτυλο στους Έλληνες και να τους απειλείτε!"


Με την χθεσινή επίσκεψη του στην Χαλκίδα, ο Πρωθυπουργός,  από ότι πληροφορηθήκαμε "επιβράβευσε" και "παρασημοφόρησε" τους συντελεστές για την τελευταία θέση Πανελλαδικά στους…… εμβολιασμούς στην Στερεά Ελλάδα.

 
Υπάρχει όμως ένα ερώτημα… Τι γίνεται με τις δεκάδες χιλιάδες ανεμβολίαστους μετανάστες που κυκλοφορούν ανεξέλεγκτοι, χωρίς μέτρα προφύλαξης και αποτελούν υγειονομικές βόμβες για τον τοπικό πληθυσμό που δεν τους προσκάλεσε , υφίσταται όμως τα πάντα και ανησυχεί για την πανδημία και την υγεία του.

Το 97% των μεταναστών είναι ανεμβολίαστοι . Το συντονιστικό όργανο για COVID19 της περιφέρειας όφειλε εχθές και όχι αύριο να προβεί στον υποχρεωτικό εμβολιασμό , τόσο για την υγεία των ίδιων των μεταναστών αλλά και την προστασία των περιοχών και των κατοίκων που τους φιλοξενούν , χωρίς να έχουν ερωτηθεί από κανέναν.

Το οφείλετε κύριοι της εξουσίας στον κόσμο που σας τίμησε με την ψήφο του , στην Πατρίδα , ακόμη και για την προστασία αυτών των ανθρώπων για ανθρωπιστικούς και υγειονομικούς λόγους και όχι να κουνάτε μόνο το δάκτυλο στους Έλληνες και να τους απειλείτε!

Ν. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
πρώην Νομάρχης Εύβοιας
πρωην βουλευτής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου