Σάββατο 31 Ιουλίου 2021

Θα ήθελα μια απάντηση από όποιον θεωρεί τον εαυτό του υπεύθυνο.....


Ιστορίες καθημερινής ...τρέλας στα Λουτρα Αιδηψού!!!!

"Θα το ρωτήσω ξανά. Θέλουμε ή δεν θέλουμε τουρισμό στην Αιδηψό ? Πήγα λοιπόν το Σάββατο 24/7 να ψωνίσω και να φάω στην παραλία με την παρέα μου γύρω στα 10 άτομα. Επειδή δεν έβρισκα θέση αριστερά και δεξιά στην οδό Θερμοποτάμου, είδα πως είχε δημιουργηθεί και μία τρίτη σειρά αυτοκινήτων στη μέση στο σκαμμένο και χωρίς τσιμέντο (ακόμη) κομμάτι της. 

Ηταν ήδη παρκαρισμένα δύο αυτοκίνητα και έτσι πήγα πίσω τους. Πήγαμε στα μαγαζιά, ψωνίσαμε, κάναμε αρκετό τζίρο και μετά φάγαμε όλοι μαζί στο εστιατόριο δίπλα στο Κύμα αφήνοντας και εκεί αρκετά χρήματα. Πηγαίνοντας να πάρω το αυτοκίνητο μου και να φύγουμε όμως στις 11.30 το βράδυ, το χαμόγελο μου πάγωσε γιατί με περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη. 

Το αυτοκίνητο μου και ένα ακόμα είχαν επάνω το ροζ χαρτάκι, μια κλήση. Η κλήση είχε γραφτεί στις 11.10 μμ. το βράδυ του Σαββάτου που δεν κινείται τίποτε. Σε σύνολο τεσσάρων αυτοκινήτων είχαν γραφτεί τα δύο, μαντέψτε !!! με αθηναϊκές πινακίδες ! τα άλλα δύο που είχαν πινακίδες Χαλκίδας όχι !! 

Την επομένη λοιπόν πήγα στο Ταχυδρομείο να πληρώσω την κλήση των 20 ευρώ, που όπως έλεγε επάνω το χαρτάκι αν την πλήρωνα σε 10 μέρες θα ήταν τα μισά χρήματα. Ομως ο υπάλληλος με πίεσε να πληρώσω 20 ευρώ διότι λέει το χαρτάκι ήταν παλιό και ο νόμος είχε αλλάξει ! Επιτρέπεται να υποχρεώνομαι χρεώνομαι και να πληρώνω με λάθος χαρτί ? 

Και αναρωτιέμαι, θέλουμε τουρισμό στην Αιδηψό ή όχι ? τι ενοχλεί μια σειρά αυτοκινήτων σε χωματόδρομο (Θερμοποτάμου) στις 11.10 το βράδυ του Σαββάτου που έχει πάει να φάει, να ψωνίσει, να αφήσει χρήματα ? στο δρόμο αυτό ακόμη και σκουπιδιάρικο θα χωρούσε να περάσει αν χρειαζόταν... 

Θα ήθελα μια απάντηση από όποιον θεωρεί τον εαυτό του υπεύθυνο."



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου