ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Παρασκευή 2 Ιουλίου 2021

ΔΗΜΟΣ ΣΚΥΡΟΥ "Μέτρα για την εξοικονόμηση νερού" (ανακοινωση)


Λόγω των ελάχιστων βροχοπτώσεων του φετινού χειμώνα, σας ενημερώνουμε ότι τα αποθέματα νερού του νησιού μας βρίσκονται σε χαμηλά επίπεδα. 

Δεδομένης της αυξημένης ζήτησης κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, είναι βέβαιο ότι θα υπάρξουν προβλήματα υδροδότησης στις περισσότερες περιοχές του Νησιού.
Πέραν των αρμοδιοτήτων του Δήμου Σκύρου, ο οποίος έχει ήδη πραγματοποιήσει εργασίες συντήρησης του δικτύου ύδρευσης, προκειμένου να αντιμετωπιστεί όσον το δυνατόν καλύτερα και αποτελεσματικά το πρόβλημα της λειψυδρίας και να περιορίσουμε την παροδική διακοπή της υδροδότησης, σας εφιστούμε την προσοχή σας για την σωστή τήρηση σχετικά με την κατανάλωση του νερού.
Αποφεύγουμε την άσκοπη χρήση του νερού.
Ενημερώνουμε για την ανάγκη εξοικονόμησης νερού.
Σε περιπτώσεις διαρροής σε εσωτερικό δίκτυο οικίας, οφείλουμε να προβούμε σε άμεση επισκευή.
Σε περίπτωση εντοπισμού διαρροής, ειδοποιούμε άμεσα την Υπηρεσία Ύδρευσης του Δήμου.
Απαγορεύεται η χρήση άντλησης νερού του δικτύου που αφορά σε χρήση άρδευσης κηπευτικών.
Σας ενημερώνουμε ότι θα πραγματοποιηθεί σχετικός έλεγχος καταγραφής καταναλώσεων του τελευταίου εξαμήνου και σε περίπτωση υπέρβασης και μη τήρησης των ανωτέρω , η Υπηρεσία Ύδρευσης του Δήμου θα αναγκαστεί να προβεί σε σχετικές χρεώσεις καθώς και σε άμεση διακοπή της υδροδότησης.
Ζητάμε την κατανόηση και την στήριξή σας στην προσπάθειά μας να διαχειριστούμε –εν όψει τουριστικής περιόδου- όσο το δυνατόν καλύτερα το πολυτιμότερο αγαθό που όλοι μας έχουμε ανάγκη, το νερό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου