ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Παρασκευή 16 Ιουλίου 2021

Κώστας Μαρκόπουλος "ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΜΕΙΓΜΑ ΒΛΑΚΕΙΑΣ" (σχόλιο)


Τυχαίοι τύποι, μόνιμοι αντιρρησίες για όλα, φανατικοί των αιρέσεων και προβληματικοι χαρακτήρες εκφωνούν πύρινους λόγους κατά του εμβολιασμού.
 

Και ακόμα πιο προβληματικοί δημοσιογράφοι τους προωθούν για να κερδίσουν λίγη περισσότερη αναγνωσιμότητα. Ολοι τους παίζουν με τις ζωές και την οικονομία μιας ταλαιπωρημένης χώρας. Τι να πω; τι να σκεφθώ για μια χώρα που οι πιο πολλοί παριστάνουν τους γιατρούς και τους δικηγόρους ανεύθυνοι και ανίδεοι μαζί. Και μεσα σε όλα ξεφύτρωσαν και οι οπαδοί των απολύσεων και του πολιτικού αυταρχισμού ενώ οι πολίτες έχουν ανάγκη στήριξης, οράματος, πορειας σε καλυτερο αύριο.

Στα αλήθεια αυτό το μειγμα της βλακείας δεν το έχω ξαναδεί τόσο έντονο. Προφανώς κάποιους τους βολεύει. Δεν βοηθά όμως την χώρα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου