Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Τρίτη, 7 Απριλίου 2015

Το πόρισμα του Εισαγγελέα για τα "στημένα" στο ποδόσφαιρο - Επαρκείς ενδείξεις για "16"

Ολόκληρο το πόρισμα για τα στημένα στο ελληνικό ποδόσφαιρο αποκάλυψε η εκπομπή «Δίκη στον ΣΚΑΪ». Το 173 σελίδων πόρισμα που υπογράφεται από τον εισαγγελέα Αριστείδη Κορέα και απεστάλη στον Εποπτεύοντα τον Αθλητισμό Αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Αθανάσιο Ακριτίδη, σημειώνει ότι υπάρχουν επαρκείς ενδείξεις για συμμετοχή στο κύκλωμα των στημένων για 16 άτομα.

Σημειώνεται ότι ήδη έχουν ασκηθεί οι κακουργηματικές διώξεις και ο ανακριτής διαφθοράς Γιώργος Ανδρεάδης έχει αυξήσει τον αριθμό των κατηγορούμενων σε 25.
Αναλυτικά το πόρισμα (Μέρος 3ο - σελ. 53-173) αναφέρει πως υπάρχουν επαρκείς ενδείξεις για την άσκηση ποινικής διώξεις σε βάρος των:
1. Γεωργίου Σαρρή (Προέδρου της ΕΠΟ)
2. Θεόδωρου Κουρίδη (Πρώην νομικού συμβούλου της ΕΠΟ)
3. Αριστείδη Σταθόπουλου (Πρώην αντιπροέδρου της ΕΠΟ)
4. Ιωάννη Παπακωνσταντίνου (Πρώην αναπληρωτή και νυν αντιπροέδρου της ΕΠΟ)
5. Αθανασίου Μπριάκου (Μέλους της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας)
6. Γεωργίου Δούρου (Πρώην μέλους της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας)
7. Ευάγγελου Μαρινάκη (Προέδρου και ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός)
8. Ιωνάννη Κομποτή (Προέδρου και ιδοκτήτη της ΠΑΕ Λεβαδειακός)
9. Κωνσταντίνου Ιωαννίδη (Εν ενέργεια διαιτητή της Souper League)
10. Ιωάννη Κάμπαξη (Εν ενέργεια διαιτητή της Souper League)
11. Αποστόλου Αμπαρκιόλη (Εν ενέργεια διαιτητή της Souper League)
12. Ελευθέριου Ζάμπρα (Πρώην προέδρου της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής της Football League)
13. Χαρίλαου Ζυγογιάννη (Πρώην προέδρου της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής της Football League)
14. Ιωάννας Παντελοπούλου (Δικηγόρου και πρώην μέλους της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής της Football League)
15. Γεωργίου Βλάσση (πρώην μέλους της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ και νυν μέλους του Τακτικού Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ)
16. Μαρίας Αναστασάκη (Δικηγόρου και μέλους της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου