Τρίτη 28 Απριλίου 2015

Παραιτήθηκε ο Βράκας από την ΕΜΔΥΔΑΣ

ο κος Βαγγελάκος
Τελικά εκανε πράξη αυτό που ειχε διαμηνύσει στους συναδέλφους του ο Αντιπρόεδρος της ΕΜΔΥΔΑΣ  και παραιτήθηκε.
Ετσι το ΔΣ αντικατέστησε τον κο Βράκα με τον Ιωανν. Κυριάκη.
Αυτό που μένει να μάθουμε είναι "οι λόγοι που ωθησαν τον κο Βράκα να παραιτηθεί"!
Οσο για τις καρατομήσεις στην Π.Ε. Ευβοίας, ...άλλα λόγια ν'αγαπιώμαστε από τον κο Βαγγελάκο!

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΜΔΥΔΑΣ

Μετά τη συνεδρίαση του Δ.Σ. που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 24/4/15 ανακοινώνονται τα εξής:

1. Κατόπιν παραίτησης του κ. Αλ. Βράκα από τη θέση του Αντιπροέδρου και μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης, η οποία απεστάλη ενυπογράφως στις 8/4/15, το Δ.Σ. προέβη στις προβλεπόμενες ενέργειες βάσει του Καταστατικού και εξέλεξε στις 24/04/15 ως νέο Αντιπρόεδρο της ΕΜΔΥΔΑΣ ΕΥΒΟΙΑΣ τον κ. Ιωάννη Κυριάκη, Αρχ. Μηχ/κο του Δήμου Χαλκιδέων.

2. Σχετικά με τον ορισμό Αναπληρωτών Προϊσταμένων σε Υπηρεσίες της Π.Ε. Ευβοίας, που έγιναν μέχρι την επιλογή νέων προϊσταμένων Οργανικών μονάδων της Π.Σ.Ε.: 

Πάγια θέση της Ένωσης είναι η επιλογή των προϊσταμένων οργανικών μονάδων να γίνεται κατόπιν διενέργειας κρίσεων από τα αρμόδια συμβούλια και όργανα, όπως κάθε φορά ορίζεται από την κείμενη νομοθεσία, με βάση τις αρχές της αξιοκρατίας, της διαφάνειας και της αντικειμενικότητας, η οποία άλλωστε έχει ήδη διατυπωθεί και κατατεθεί στις συναντήσεις που είχε το Δ.Σ. της ΕΜΔΥΔΑΣ με τον Περιφερειάρχη Στ. Ελλάδας και το Δήμαρχο Χαλκιδέων, μετά την ανάληψη των καθηκόντων τους.

Ως εκ τούτου, προκειμένου να καλυφθεί το υπάρχον νομικό κενό το τρέχον διάστημα, σχετικά με τη συγκρότηση των αρμόδιων συμβουλίων και οργάνων αξιολόγησης, πρέπει να γίνουν το συντομότερο δυνατόν οι απαραίτητες σχετικές νομοθετικές ρυθμίσεις από το Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, κατόπιν δημόσιας διαβούλευσης.

Το Δ.Σ. της ΕΜΔΥΔΑΣ ΕΥΒΟΙΑΣ
Αλ. Βαγγελάκος, Ι. Κυριάκης, Γ. Μαυρομματάκης, Β. Χαρέμη, Λ. Αρδίτζογλου, Α. Γεωργίου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου