Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

ΚΑΡΑΒΑΝΙ ΑΓΩΝΑ & ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

 Το Εργατικό Κέντρο Εύβοιας στηρίζει την Πανελλαδική καμπάνια ΚΑΡΑΒΑΝΙ ΑΓΩΝΑ & ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ που θα πραγματοποιηθεί 3,4,5,6, Απριλίου 2015.

ΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ:


  Τα Σωματεία εργαζομένων ΒΙΟΜΕ- ΤΣΙΜΕΝΤΩΝ ΧΑΛΚΙΔΑΣ-ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΗΣ ΕΡΤ- ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ – ΣΧΟΛΙΚΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.
  Το ΚΑΡΑΒΑΝΙ ΑΓΩΝΑ & ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ, ξεκινάει την Παρασκευή 3 Απρίλη από ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ και θα καταλήξει την Δευτέρα 6 Απρίλη στην Αθήνα με πορεία  προς το Υπουργείο Εργασίας.
  Ενδιάμεσοι σταθμοί: Περιφερειακές  Ελεύθερες ΕΡΑ – ΑΣΠΡΑ ΣΠΙΤΙΑ – ΧΑΛΚΙΔΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 5/4 (ΤΣΙΜΕΝΤΑ ΧΑΛΚΙΔΑΣ) – ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑΣ.
  Είναι μια αυτοργανωμένη   πρωτοβουλία «από τα κάτω», που απαιτεί την άμεση ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων  αγωνιζόμενων εργαζομένων που συνεχίζουν μέχρι την ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ.
  Η άμεση επαναλειτουργία  της ΒΙΟΜΕ (κάτω από τον έλεγχο και την διαχείριση και τον έλεγχο των εργαζομένων), της ΕΡΤ (με όλες τις δομές της και ενσωμάτωση των αυτοδιαχειριστικών χαρακτηριστικών  του πολύμηνου  αυτοδιευθυνόμενου αγώνα τους) ΤΣΙΜΕΝΤΩΝ ΧΑΛΚΙΔΑΣ  (με την ακύρωση ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ) και η επαναπρόσληψη  ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΛΥΜΕΝΩΝ( διαθεσιμοτήτων) στο δημόσιο , είναι τα βασικά δίκαια αιτήματά τους, που πρέπει ΣΥΣΣΩΜΗ όλη η Ελληνική  κοινωνία να στηρίξει , με όλες τις δυνάμεις της.
Η ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ, ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΛΛΑ   ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΒΑΔΙΖΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΑΥΤΗΝ.
  Επισυνάπτεται το πρόγραμμα ΚΑΡΑΒΑΝΙΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ.


Για το Εργατικό Κέντρο Εύβοιας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου