Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Δευτέρα, 27 Απριλίου 2015

ΕΚΕ: Oι εργαζόμενοι ψάχνουν να βρούνε τα ένσημα

Το 1999 η διοίκηση της Λάρκο  ζήτησε να καλύψει θέσεις εργασίας με εργολάβους. Υπήρξε η άρνηση του Σωματείου μας και μετά από διαπραγμάτευση κατέληξε σε Δελτία Παροχής Υπηρεσιών. Η διοίκηση έλυνε το πρόβλημα προσωπικού ,το σωματείο γνώριζε ότι ήταν παράνομη  και η εξέλιξη θα ήταν η μονιμοποίηση των Δελτίων.

Το 2008 μετά από καταγγελία και κατάληψη του ΙΚΑ Χαλκίδος από το ΕΚ. και του σωματείου μας ο Διευθυντής του ΙΚΑ Κος Σπυριδάκης με απόφαση του χαρακτηρίζει παράνομα τα Δελτία
παροχής και βεβαιώνει ότι έπρεπε οι θέσεις  να είναι με σχέση εργασίας αορίστου χρόνου.
Παράλληλα το Σωματείο σε συνεργασία με το ΚοΣπυριδάκη και τους ελεγκτικούς  μηχανισμούς του ΙΚΑ βρίσκει να εργάζονται περίπου (75) εργαζόμενοι με αυτό το καθεστώς (Δελτίο Παροχής ). Έγιναν τρία  συνεργεία  και βρήκαν τους εργαζόμενους στους χώρους δουλειάς. Αφού δόθηκαν όλα τα στοιχεία στο ΙΚΑ μισθολογικές καταστάσεις, ημερομηνία έναρξης Δελτίων Παροχής η Διεύθυνση  του ΙΚΑ μας ενημέρωσε ότι οι (75) θα καλυφθούν αναδρομικά με ΙΚΑ για όλα τα χρόνια της υπηρεσίας τους στη Λάρκο.
 Σήμερα διαπιστώνουμε ότι δεν υπάρχει καμιά ενημέρωση από την μεριά του ΙΚΑ και οι εργαζόμενοι ψάχνουν να βρούνε   τα  ένσημα που θα τους έδινε το ΙΚΑ . Λόγω  του ότι το θέμα είναι μεγάλο παρακαλούμε για συνάντηση με όποιον αρμόδιο φορέα και γραπτή απάντηση  για τις ενέργειες της υπηρεσίας του ΙΚΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου