Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Τρίτη, 28 Απριλίου 2015

Τα έκαναν ...γαργάρα οι Συριζαίοι!!!

Οι Συριζαίοι του Περιφερειακού συμβουλίου έκαναν "γαργάρα" και σε αυτή την συνεδρίαση το θέμα των "αξιοκρατικών αλλαγών" στην Π.Ε. Ευβοίας αλλά και την υπόθεση της πρώην ΙΝΤΕΡΚΕΜ!
Ούτε είδαν ούτε άκουσαν τίποτε....
Διαλυμένο σωματείο...
Ο Αποστόλου υπουργός, ο Στουπής στον ΕΛΓΑ,
ο Ακριώτης βουλευτής και η Εύβοια χωρίς εκπροσώπηση στο Π.Σ.!
Ειναι και κάτι "ψιλοσυμφωνίες" του κυρ-Νίκου με τον Μπακό στο παρασκήνιο και έδεσε το βύσσινο!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου