Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Δευτέρα, 27 Απριλίου 2015

ΑΠΟΚΟΠΗ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗΣ ΟΔΟΥ ΑΙΔΗΨΟΥ ΑΠΟ ΚΑΤΟΛΙΣΘΗΣΗ – ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΙΔΗΨΟΥ- ΛΙΜΝΗΣ

Πριν από λίγες ημέρες, στις 11.03.2015 το επαρχιακό δίκτυοΑΙΔΗΨΟΥ - ΛΙΜΝΗΣκαι συγκεκριμένα τμήμα αυτής μεταξύ ΛΙΜΝΗΣ – ΑΙΔΗΨΟΥ υπέστη κατολισθήσεις με αποτέλεσμα ΔΙΑΚΟΠΗ κυκλοφορίας σε αυτόν τον κύριο οδικό άξονα. Τέτοιες κατολισθήσεις συμβαίνουν σχεδόν ΚΑΘΕ ΕΤΟΣ, διακόπτοντας την επικοινωνία προς τις σημαντικές πόλεις της Αιδηψού και της Λίμνης, δημιουργώντας ΜΕΓΙΣΤΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ασφάλειας συγκοινωνιών αφού η Επαρχιακή αυτή Οδός ΣΤΕΡΕΙΤΑΙ οδοφωτισμού ενώ η πτώση ΒΡΑΧΩΝ προκαλούν σωρεία ΔΥΣΤΥΧΗΜΑΤΩΝ. 

Η διακοπή στη συγκοινωνία απεκατεστάθη 6 ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ, με την ΑΠΛΗμετακίνηση των βράχων στο ΠΛΑΙ. Ωστόσο ο ΚΥΡΙΟΣ και ΠΡΩΤΕΥΟΝΤΑΣ αυτός οδικός άξονας ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ, αφού αναπάσα στιγμή δύνανται να ΚΑΤΑΠΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΒΡΑΧΟΙ με κίνδυνο ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΖΩΩΝ.
Η εν λόγω Εθνική Οδός Β΄ Τάξης αποτελεί πρωτεύον επαρχιακό επαρχιακό δίκτυο.Την ευθύνη κατασκευής, επισκευής και συντήρησης της άνω Οδού, σύμφωνα με το άρθρο 5 παρ. 2 του ν. 3155/1955, ως ισχύει σήμερα, έχει η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, ως διάδοχο νομικό πρόσωπο της Νομαρχίας Εύβοιας, που επόπτευε το Ταμείο Οδοποιίας.
Πράγματι η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος έχει ήδη στον τρέχοντα προϋπολογισμό της εκτελούμενη σύμβαση συντήρησης κι επισκευής του επαρχιακού δικτύου της Εύβοιας, που έχει αναλάβει η εταιρεία ΕΥΒΟΚΑΤ Α.Ε. με διαθέσιμο κονδύλι 3.600.000 €.

ΕΡΩΤΑΣΘΕ Κύριοι Υπουργοί:
1)Τι προτίθεσθε να πράξετε προκειμένου να ελέγξετε την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος ή άλλα αρμόδια νομικά πρόσωπα, ή υπηρεσίες, ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΔΕΝ προβαίνουν άμεσα σε ΘΩΡΑΚΙΣΗ είτε με πλέγμα, είτε με άλλο τρόπο της επικίνδυνης πλαγιάς εγγύς της επαρχιακής Οδού, ώστε να ΑΠΑΛΕΙΦΘΕΙ Ο ΑΜΕΣΟΣ ΚΥΝΔΥΝΟΣ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗΣ ΒΡΑΧΩΝ ΚΙ ΑΠΩΛΕΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΖΩΩΝ.

Αθήνα 14/04/2015                                                                 
Ο   ΕΡΩΤΩΝ  ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ  NΙΚΟΛΑΟΣ ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου