Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Πέμπτη, 9 Απριλίου 2015

ΕΛΑΦΡΥΝΣΗ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ ΤΗΣ ΕΥΒΟΪΚΗΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ

Ο Βουλευτής Εύβοιας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Νίκος Μαυραγάνης ενεργοποιούμενος άμεσα  στο ζήτημα των δανειοληπτών της Αγροτικής Τράπεζας και της Ευβοϊκής Συνεταιριστικής Τράπεζας, που οι εκκαθαριστές τους αρνούνταν ετσιθελικά να ρυθμίσουν τα δάνεια για χρονικό διάστημα μεγαλύτερο των πέντε ετών, συναντήθηκε εσπευσμένα την προηγούμενη εβδομάδα με τον Υπουργό Οικονομικών κ. Δημήτρη Μάρδα και του εξέθεσε το σημαντικό αυτό πρόβλημα ζητώντας του να παρέμβειστην Τράπεζα της Ελλάδος για επαύξηση του χρονικού διαστήματος πληρωμής των δανείων από τους δανειολήπτες.

Η παρέμβαση αυτή είχε άμεσο αποτέλεσμα καθώς την 8/4/2015 η ΤτΕ, μετά από τα παραπάνω, ενέκρινε τον διπλασιασμό του χρόνου ρύθμισης των δανείων που τελικά θα φθάνει τα δέκα επιπλέον έτη.

Η πιο πάνω απόφαση αποτελεί το πρώτο επιτυχημένο στάδιο του αγώνα για ελάφρυνση των δανειοληπτών της Αγροτικής Τράπεζας και της Ευβοϊκής Τράπεζας. Ο αγώνας του βουλευτή για την παραπέρα ελάφρυνση των δανειοληπτών θα συνεχιστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου