Τρίτη 21 Απριλίου 2015

Στην τελική ευθεία για το Chalkida Bridges Marathon! - Πρόγραμμα 25 και 26 Απριλίου 2015

Όλα είναι έτοιμα στη Χαλκίδα για να υποδεχτεί μικρούς και μεγάλους στο «Chalkida Bridges Marathon» – τον 2ο Λαϊκό Αγώνα Δρόμου που έχει ξεχωριστό χαρακτήρα, αφού γίνεται για φιλανθρωπικό σκοπό.
Συμμετέχουμε όλοι, και πετυχαίνουμε, ο καθένας με τη δική του παρουσία, με αισθήματα αλληλεγγύης και ευγενούς άμιλλας.
Ήδη, οι συμμετοχές είναι πολλές απ’ όλη την Ελλάδα και οι δηλώσεις στήριξης του αγώνα από αθλητές, καλλιτέχνες και πολίτες με την οικογένειά τους.
Συμμετέχουμε όλοι, ο καθένας με το δικό του τρόπο.
Τρέχουμε, περπατάμε, στηρίζουμε το σκοπό του «Chalkida Bridges Marathon» και ενώνουμε τις δύο γέφυρες της Χαλκίδας, κοινωνικής αλληλεγγύης και αθλητικού πνεύματος.


Να σημειωθεί, ότι όσοι δεν επιθυμούν ηλεκτρονική χρονομέτρηση, μπορούν να συμμετέχουν με το αντίτιμο των 5 ευρώ.

Επισήμανση πως όλοι οι συμμετέχοντες θα παραλάβουν μετάλλιο και δίπλωμα συμμετοχής, ανεξάρτητα αν τρέξουν ή απλά συμμετάσχουν.
Είναι σημαντική η στήριξη που έχουμε από τους χορηγούς μας και τους χορηγούς επικοινωνίας, καθώς και από πρόσωπα που επικοινωνούν αυτό το μεγάλο αθλητικό γεγονός της Χαλκίδας.
Μαζί μας θα είναι την Κυριακή 26 Απριλίου, και θα συμμετέχουν, οι παρουσιαστές Στέλιος Χανταμπάκης και Γιώργος Μανίκας, το μοντέλο Κώστας Φραγκολιάς, η fashion editor Σοφία Σούζα, ο ραδιοφωνικός παραγωγός, Δημήτρης Μηλιόγλου, ο δημοσιογράφος, Σπύρος Σιγούρος, ο Ηλίας Βαλάσης, ο βραβευμένος σεφ, Κυριάκος Μελάς .. και πολλοί άλλοι.

Ο Δημοτικός Οργανισμός Άθλησης Πολιτισμού Περιβάλλοντος Χαλκίδας σε συνεργασία με το Σύλλογο Πτυχιούχων Γυμναστών Εύβοιας και το Σύλλογο «Ο Καλός Σαμαρείτης» καλούν όλους σ’ αυτή τη μεγάλη γιορτή του αθλητισμού και της κοινωνικής προσφοράς.

Μάλιστα, το Σάββατο 25 Απριλίου, στις 8.30 το βράδυ, στο στρογγυλό της παραλίας, θα πραγματοποιηθεί ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου