Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Παρασκευή, 17 Απριλίου 2015

Αίτηση ασφαλιστικών μέτρων για την ακύρωση της άδειας στην πρώην ΙΝΤΕΡΚΕΜ. Το θέμα θα απασχολήσει και τον Προιστάμενο της Εισαγγελίας!

Εκτός από την προσφυγή στο συμβούλιο της Επικρατείας, η ομάδα πολιτών κατέθεσε και ασφαλιστικά μέτρα τα οποία θα συζητηθούν στο τέλος της ερχόμενης εβδομάδας.
Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο Ράδιο1 ο δικηγόρος Γιάννης Τριμίντζιος " η άδεια που εδωσε η Περιφερειακή Ενότητα Εύβοιας στην εταιρεία AKFA I.K.E. είναι προδήλως παράνομη σύμφωνα με τα υπάρχοντα στοιχεία, και θα υποχρεωθούν να την ανακαλέσουν άμεσα".

"Τεράστιες είναι οι ευθύνες τόσο των υπηρεσιακών παραγόντων της Δνσης Ανάπτυξης που εισηγούνται αλλά και του Αντιπεριφερειάρχη Φάνη Σπανού που υπογράφει την άδεια" δήλωσε ο Γιάννης Τριμίντζιος και υποστήριξε ότι "είναι πολύ πιθανόν το θέμα να απασχολήσει και την ποινική δικαιοσύνη".
Το Ράδιο1 που αποκάλυψε το θέμα, συνεχίζει το ρεπορτάζ με νέα αποκαλυπτικά στοιχεία την ερχόμενη Δευτέρα....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου