Παρασκευή 8 Μαΐου 2015

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ - ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!

Ο Δημοτικός Οργανισμός Άθλησης Πολιτισμού Περιβάλλοντος Χαλκίδας, με ευαισθησία για τον τομέα του αθλητισμού και την ομάδα της πόλης μας, στηρίζει έμπρακτα την προσπάθεια του ΑΟΧ, για άνοδο στην Γ’ Εθνική Κατηγορία.
Ο ΔΟΑΠΠΕΧ βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας και θα είναι την Κυριακή 10 Μαΐου 2015, και ώρα 17.00, στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης μας, όπου ο Πρωταθλητής Εύβοιας, ΑΟ Χαλκίς θα φιλοξενήσει, για την πρώτη αγωνιστική των μπαράζ ανόδου, τον ΑΟ Θήβας.

Στα πλαίσια ενεργειών του ΔΟΑΠΠΕΧ, για στήριξη του αθλητισμού, του ποδοσφαίρου και συμβολής μας σε έναν καλό αγώνα τόσο για τις ομάδες όσο και για το φίλαθλο κοινό, οι υπηρεσίες και τα συνεργεία του Δημοτικού Οργανισμού Άθλησης, προέβησαν σε αποκατάσταση φθορών του Δημοτικού Σταδίου Χαλκίδας, ευπρεπισμό του εξωτερικού και εσωτερικού αγωνιστικού χώρου, καθώς και σε καθαρισμό γηπέδου και κερκίδων.
Καλούμε τον φίλαθλο κόσμο της πόλης μας και της ευρύτερης περιφέρειας, να δώσει το παρών στο γήπεδο, να χειροκροτήσουμε όλοι μαζί και να στηρίξουμε την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας, του ΑΟ Χαλκίς, για άνοδο στην Γ’ Εθνική Κατηγορία.
Ευελπιστούμε σε έναν καλό αγώνα, και σε επιτυχία για τον ΑΟ Χαλκίς.


Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΟΑΠΠΕΧ
ΛΙΛΙΑΝ ΖΛΑΚΩΝΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου