Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

Δεν έχει ούτε ιερό ούτε όσιο η συμπεριφορά της ΑΓΕΤ –ΗΡΑΚΛΗΣ ???

     
 Η ΑΓΕΤ-ΗΡΑΚΛΗΣ συνεχίζει προκλητικά και ξεδιάντροπα να πετάει στον δρόμο  εργαζόμενους συναδέλφους μας .Oι  συνάδελφοί μας  ακολουθούν  το δρόμο της φτώχειας και  της εξαθλίωσης που τους οδηγεί η συμπεριφορά της εν λόγω  εταιρείας με τις συνεχόμενες απολύσεις.
      Αποφασίζει και διατάζει χωρίς να υπολογίζει  τίποτα ,ούτε κοινωνικές ανάγκες αλλά ούτε και τους Νόμους του Κράτους.

      Έτσι, λοιπόν,  για άλλη  μια φορά απολύει και αφαιρεί  από συναδέλφους μας  το δικαίωμα  στην εργασία ,το δικαίωμα να    ζήσουν   αυτοί  και οι οικογένειές τους.
      Σαν να μην  έφτανε αυτό αγνοεί  και τους Νόμους του Κράτους  καθώς μέσα στους απολυμένους  βρίσκονται και συνάδελφοι που έχουν  το δικαίωμα της συνδικαλιστικής  έκφρασης και καλύπτονται από τον Νόμο 1264/82.
      Ένας από αυτούς τους απολυμένους  είναι και ο συνάδελφος ,συναγωνιστής ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ  ΔΗΜΗΤΡΗΣ   που είναι Μέλος της Διοίκησης της Ομοσπονδίας μας και Πρόεδρος του Σωματείου Χειριστών μηχανημάτων Ν .Εύβοιας.
   ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ  για την παράνομη και καταχρηστική απόλυση του συναδέλφου μας  και καλούμε την Εταιρεία  να ακυρώσει   την απόλυσή του .
  ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ την ΑΓΕΤ-ΗΡΑΚΛΗΣ  για το σύνολο των  απολύσεων και την καλούμε  να αλλάξει ρώτα και να επενδύσει στο Εργατικό δυναμικό του Ομίλου .
                                  Με συναδελφικούς  Χαιρετισμούς   
                                         ΓΙΑ ΤΗΝ   Ο.Χ.Μ.Γ.Ε.                                                   
      Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                           Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


    ΝΙΚ.  ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ                                                    ΠΑΝ. ΧΑΤΖΑΚΟΣ  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου