Aποθήκευσε αυτόν τον αριθμό... 6987 056 356

Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com

Τετάρτη 6 Μαΐου 2015

ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδος "Ζητούμε τη νομοθετική ρύθμιση, για να είμαστε όλοι εξασφαλισμένοι"

Με ορίζοντα το Ετήσιο Τακτικό Συνέδριο της ΚΕΔΕ (7-9 Μαϊου 2015, Χαλκιδική) και τις αποφάσεις -  συμπεράσματά του,  προσανατολίζονται πλέον και οι Αυτοδιοικητικοί της Στερεάς Ελλάδας.
 Στην πρόσφατη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβούλιου της ΠΕΔ, σύσσωμα τα μέλη του διατύπωσαν τις απόψεις τους με κοινή συνισταμένη το αρνητικό γεγονός ότι δεν προηγήθηκε της ψήφισης της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου (Π.Ν.Π.) καμιά διαβούλευση της Κυβέρνησης με τους οργανισμούς Α` Βαθμού Αυτοδιοίκησης.


Ωστόσο, όλοι συμφώνησαν ότι τα διαθέσιμα δεν θα έχουν καμία αξία αν η χώρα πτωχεύσει, αν και επανέλαβαν ότι  υπάρχουν πολλά θέματα που θα πρέπει να διευκρινιστούν, γι` αυτό και δεσμεύτηκαν να επανέλθουν επί τους θέματος, μετά την ολοκλήρωση του Ετήσιου Τακτικού Συνεδρίου της ΚΕΔΕ.

 «Από μέρους μας δεν υπάρχει κανένας ενδοιασμός να βοηθήσουμε το κράτος. Ποιος είναι αυτός που θέλει να καταστραφεί η χώρα μας; Όμως, πρέπει να παραδεχθούμε πως δεν υπήρξε νωρίτερα συνεργασία ανάμεσα στους Δήμους και την κυβέρνηση, προκειμένου έγκαιρα να βρούμε κοινή λύση. Εάν δώσουμε, όμως, τα χρήματα που υπάρχουν στους Δήμους, δεν θα μπορέσουμε να λειτουργήσουμε. Γι` αυτό ζητούμε τη νομοθετική ρύθμιση, για να είμαστε όλοι εξασφαλισμένοι ώστε να  μπορούμε και εμείς να καλύψουμε τις λειτουργικές μας ανάγκες» δήλωσε σχετικά ο Δήμαρχος Ορχομενού και Πρόεδρος της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας κ. Λουκάς Υπερήφανος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου