Aποθήκευσε αυτόν τον αριθμό... 6987 056 356

Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com

Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

Οι "μύθοι" του Αισώπου!!!

Να δικαιολογήσει την συμπεριφορά του κατά την διαδικασία εκλογών της Διοικούσας του Εμπορικού Συλλόγου προσπάθησε ο Ν. Αίσωπος αλλά τα έκανε χειρότερα μιλώντας στο Ράδιο1!
Ομολόγησε ότι "είχε πραγματοποιήσει συναντήσεις και με τις δύο παρατάξεις (Γεωργάτου και Αγιοστρατίτη) παζαρεύοντας ακόμη και την υποψηφιότητα του για Πρόεδρος!

Αφού εισέπραξε αρνητικές απαντήσεις, προσπάθησε και πέτυχε να εκλεγεί αντιπρόεδρος κοινής αποδοχής(πηρε 12 ψήφους) ρίχνοντας λευκό στην εκλογή προέδρου και στη συνέχεια υπερψήφιζε τους υποψηφίους της Αγιοστρατίτη!!!!
Αποτέλεσμα οι υπόλοιπες εκλόγιμες θέσεις να πάνε στη λοταρία και να τις χάσει ο Γεωργάτος(γ@μω την ατυχία μου)!
Και τώρα ο Πρόεδρος έχει απέναντι του στην Διοικούσα 2 της Αγιοστρατίτη και τον Αίσωπο!!
Δηλαδή μειοψηφία της μειοψηφίας, ω μειοφηφία!
Και ο Αίσωπος προσπαθούσε (ματαίως) να πείσει το ακροατήριο ότι "έκανε προσπάθεια για σύνθεση!!!!
Μάλλον για ..αποσύνθεση το βλέπω μικρέ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου