Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2018

Ίδρυση Τράπεζας Αίματος Ελλήνων Σκακιστών


Με αφορμή κάποια δυσάρεστα γεγονότα που έχουν συμβεί στην σκακιστική οικογένεια, αλλά και τις ανάγκες για την κάλυψη αναγκών σε αίμα και αιμοπετάλια, το Σωματείο Σκακιστική Ακαδημία Χαλκίδος ιδρύει Τράπεζα Αίματος Ελλήνων Σκακιστών.

Φροντίζοντας, στο πλαίσιο της Κοινωνικής προσφοράς, σε δύσκολες στιγμές πρέπει να φανούμε χρήσιμοι παρέχοντας έμπρακτη βοήθεια σε συνανθρώπους μας, προσφέροντας κάτι εξαιρετικά πολύτιμο, χωρίς κανένα οικονομικό κόστος, με την ίδρυση "Τράπεζας Αίματος Ελλήνων Σκακιστών" για την κάλυψη αναγκών σε αίμα και αιμοπετάλια.
Στην Τράπεζα Αίματος θα συμμετέχουν ως αιμοδότες, εκτός από τους Σκακιστές και τις Σκακίστριες, τα μέλη των Σκακιστικών Σωματείων, Σύλλογοι Γονέων & Κηδεμόνων αλλά και κάθε άλλος ενδιαφερόμενος πολίτης.
Κάθε Σύλλογος πανελλαδικά μπορεί, προβάλλοντας παράλληλα και το κοινωνικό του έργο, να γίνει πυρήνας της εν λόγω Τράπεζας Αίματος και να φέρει πιο κοντά στην Ελληνική Κοινωνία τους ανθρώπους ενός πνευματικού αθλήματος, του ΣΚΑΚΙΟΥ!!!
Τα Σωματεία και οι Σκακιστές- Σκακίστριες που επιθυμούν να είναι μέλη της τράπεζας αίματος ή να λάβουν πληροφορίες παρακαλούνται να επικοινωνήσουν μαζί μας στο info@skakistikiakadimia.gr ή στα τηλέφωνα, 2221085735 & 6932274274 Γιώργος Τσουνής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου