Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2018

Το Επιμελητήριο και ο Δήμος Καρύστου υλοποιούν από κοινού το πρόγραμμα Ανοικτά Κέντρα Εμπορίου, για την εμπορική ανάδειξη της περιοχής


Την Κάρυστο επισκέφτηκαν την Τετάρτη 13/9/2018 εκπρόσωποι του Επιμελητηρίου Εύβοιας, για την πραγματοποίηση προγραμματισμένης συνάντησης με εκπροσώπους του Δήμου Καρύστου και επιχειρηματίες της πόλης, Η συνάντηση έγινε στο πλαίσιο της επικείμενης συνεργασίας των δύο Φορέων για την από κοινού υλοποίηση του προγράμματος Ανοικτά Κέντρα Εμπορίου, Δράση που αφορά την ενίσχυση και την τόνωση της οικονομικής δραστηριότητας της περιοχής Καρύστου και την ανάδειξη της πολιτιστικής ταυτότητας της περιοχής.

Η εν λόγω συνάντηση είχε τα προσδοκώμενα ευκταία αποτελέσματα, αφού σηματοδότησε την τελική συμφωνία Δήμου Καρύστου και Επιμελητηρίου Εύβοιας για την άμεση υλοποίηση της δράσης.
Την όλη πρωτοβουλία υποστήριξαν με την πολυπληθή παρουσία τους και στήριξαν έμπρακτα, οι επιχειρηματίες της πόλης.
Σημαντική δε, στην όλη πρωτοβουλία, ήταν η συμβολή και η βοήθεια του Εμπορικού Συλλόγου Καρύστου.
Επικεφαλής του κλιμακίου του Επιμελητηρίου ήταν ο κ. Μώρος Νικόλαος Α΄ Αντιπρόεδρος, συνοδευόμενος από τον Γενικό Γραμματέα κ. Μαραγκό Ιωάννη, τον Υπεύθυνο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων κ. Παύλου Χρήστο, την Πρόεδρο του Εμπορικού Τμήματος του Επιμελητηρίου κα Κόλλια-Βότση Σοφία και τον Διοικητικό Σύμβουλο κ. Αλεξανδρή Ευάγγελο. 
Τους  εκπροσώπους του Επιμελητηρίου υποδέχτηκαν ο Δήμαρχος Καρύστου κ. Λευτέρης Ραβιόλος, σύμβουλοι του τοπικού Δήμου, η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καρύστου κα Ντασίου Σόνια, και η Πρόεδρος του Σωματείου Επαγγελματοβιοτεχνών Καρύστου κα Βερούχη Μαρία.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου