Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2018

ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ!! Χαρακτηρίζουν φιέστα την συγκέντρωση των πολιτών!


Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ των κινημάτων και των συλλαλητηρίων Ακριώτης-Πρατσόλης και Λιβανίου με ανακοίνωση τύπου χαρακτηρίζουν ως "φιέστα" την συγκέντρωση των πολιτών θέλοντας και αυτοί, μετά την κομματική ανακοίνωση, να υποβαθμίσουν την μοναδική φορά σε αυτή την πόλη που οι πολίτες καλούνται να εκφράσουν την άποψη τους για ένα τόσο σημαντικό θέμα!!
Η ανακοίνωση τους τά λέει όλα, αλλα και δίνει μία είδηση ότι "την 'αλλη εβδομάδα θα έρθει για αυτοψία η επιτροπή του ΚΑΣ"!! Και φανταστείτε ακόμη δεν έχει γίνει η συγκέντρωση... 


Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
«Φιέστα για τη Δημοτική Αγορά προς αναζήτηση Ψηφοφόρων».
Η αυριανή κινητοποίηση του Δημάρχου, ενάντια στο Υπουργείο Πολιτισμού, γιατί δήθεν δεν υπογράφει το Κεντρικό Συμβούλιο Νεωτέρων Μνημείων αδειοδότηση, με ό,τι το σχέδιο του μελετητή προβλέπει, είναι εκτός τόπου και χρόνου.
Το ΚΣΝΜ έχει υποχρέωση με βάση αυτά που προτείνει η μελέτη να ελέγξει δι’ αυτοψίας και στη συνέχεια να αδειοδοτήσει  λαμβάνοντας υπόψη ότι η Δημοτική Αγορά Χαλκίδας έχει κριθεί ως διατηρητέο μνημείο.
Όπως ελέχθη και στο Δημοτικό Συμβούλιο, το Υπουργείο πολιτισμού σύμφωνα με τον προγραμματισμό του, την επόμενη βδομάδα θα στείλει επιτροπή για αυτοψία.
Ας σταματήσει ο Δήμαρχος τις «ηρωικές του εξάρσεις» και ας φροντίσει να κάνει γνωστό δημόσια τι προτείνει η μελέτη για καθαιρέσεις κατεδαφίσεις ή άλλες παρεμβάσεις στην αγορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου