Aποθήκευσε αυτόν τον αριθμό... 6987 056 356

Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com

Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2018

Κε Πρόεδρε μήπως θέλετε να δημοσιεύσουμε ημερομηνίες και ονοματεπώνυμα;

Πληροφορήθηκαμε οτι ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Πέτρος Ποδάρας εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία σχολιάζει και απαντά στο αποκαλυπτικό δημοσίευμα μας ότι "εχει κάνει επισκέψεις στην Πειραιώς και πατρονάρει την υποψηφιότητα του Φάνη Σπανού ως υποψηφίου Δημάρχου για την Χαλκίδα εις βάρος της υποψηφιότητας του Γιάννη Μπάκα τον οποίο θεωρει ..."δευτεράντζα"!!
Και το σημαντικότερο απ ολα ειναι ότι αυτές τις παρεμβάσεις τις έχει κάνει εν αγνοία της νομαρχιακής επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας!!

Επειδη το αυτούσι κείμενο δεν εχει φτάσει μέχρις στιγμής στο e-mail μας για να λάβουμε γνώση τι ακριβώς λέει στην ανακοίνωση του ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ, μήπως θέλει για αρχή ΝΑ ΤΟΥ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ, ΤΙΣ ΩΡΕΣ , ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΣΥΝΑΝΤΉΘΗΚΕ και ΤΙ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ!
Αλλά και για τα όσα γράφει για τις διαδικασίες επιλογής των υποψηφίων Δημάρχων!!! 
Ετσι για γελάσουμε λιγάκι......
(η ολοκληρωμένη απάντηση μας στην ανακοίνωση του προέδρου της ΝΟΔΕ αυριο! ΡαδιοΦΟΝΙΚΩΣ και γραπτώς)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου