Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2018

«Κλείδωσε»: Αυτός θα είναι ο υποψήφιος της ΝΔ για την Περιφέρεια Αττικής

Στην τελική φάση βρίσκονται οι συζητήσεις μεταξύ της Πειραιώς και του Ανδρέα Παχατουρίδη για την υποψηφιότητά του στην περιφέρεια Αττικής με τη στήριξη και της ΝΔ σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το newpost.gr.
Σύμφωνα με το newpost.gr ο «τσάρος των δημάρχων» που εκλέγεται στο Περιστέρι από το 1998 ως ανεξάρτητος -  την τελευταία φορά πήρε 62,25%- ήταν ένα προσωπικό στοίχημα του Κυριάκου Μητσοτάκη. 

Οι δύο άνδρες είχαν αρκετές συναντήσεις τους προηγούμενους μήνες οι οποίες φαίνεται ότι τώρα καταλήγουν σε συμφωνία. Ο Ανδρέας Παχατουρίδης, εκτός απροόπτου, θα κατέβει στην Περιφέρεια Αττικής ως ανεξάρτητος και η ΝΔ θα δηλώσει ότι τον στηρίζει.
Η ανακοίνωση για τον Παχατουρίδη πιθανόν να γίνει πριν την άνοδο του προέδρου της ΝΔ στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης την Παρασκευή.
Οι συζητήσεις με τον Ανδρέα Παχατουρίδη τον οποίο στήριζε  η ΝΔ και στο Περιστέρι (δεν κατέβαζε δικό της υποψήφιο) είχαν αρχίσει για την Περιφέρεια Αττικής από το 2014 επί Αντώνη Σαμαρά, αλλά τελικά παρέμεινε στο δήμο Περιστερίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου