Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2018

ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΘΕΜΕΛΙΟς ΛΙΘΟς

Μυνήματα με πολλούς αποδέκτες, ακόμα και στον πολιτικό χώρο της ΝΔ,στελνει με ανακοίνωσης ο Κ. Μαρκόπουλος υς πολίτες να δώσουν την απάντηση τους στο συλλαλητήριο την Τετάρτη το απόγευμα!

Νά το κείμενο της ανακοίνωσης:
"Δημοτικη αγορα Χαλκιδας.  Ενα διαχρονικο παραδειγμα ανεπαρκειας ολιγωριας και ελλειματος συννενοησης ΟΛΩΝ σε επιπεδο Δημ Συμβουλιου. 
Ποιος πληρωνει το "μαρμαρο" ?  
Ασφαλως οι πολιτες που επι 15 χρονια βλεπουν ενα ιστορικο κτιριο να καταρρεει και να συμπαρασερνει μαζι του την ατμοσφαιρα στο κεντρο της Χαλκιδας.


Ποιοι ζημιωνονται οικονομικα?
ΟΛΟΙ. Πρωτα ο εμπορικος κοσμος της πολης και κατ επεκταση η Χαλκιδαιικη κοινωνια. Αντι η πολη να ειναι ισχυρος τοπος επισκεψης και εμπορικης κινησης σε συνδυασμο με την ψυχαγωγια για τς 4 εκατομυρια των κατοικων του λεκανοπεδιου εχει υποστει μαρασμο και δεν μπορει να θρεψει τους πολιτες της. Αυτη την σκληρη αληθεια παρακαλω να την δουν καταματα ΟΛΟΙ οσοι συμμετεχουν στις δημοσιες αντιπαραθεσεις με αντικειμενο την Δημοτικη Αγορα.
Τοσο η Δημοτικη αρχη που ψαχνει αλλοθι της αποτυχιας της στρατηγικης της, και ανακαλυπτει σκευωρους χωρις ονοματεπωνυμα.(θελουμε ονοματα οταν αυτα αγγιζουν τη ζωη μας)..
Οσο και οι αντιπολιτευτικες δημοτικες ομαδες που δεν συμβαλλουν στο κοινο καλο αλλα και οι κυβερνητικοι βουλευτες που σαν απο εθισμο ειναι παντα αποντες στα σοβαρα του νομου.
ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΘΕΜΕΛΙΟς ΛΙΘΟς ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΧΡΟΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ.
Κυριοι ανασκουμπωθειτε.
Φθανει η κατρακυλα στην πολη και τον νομο μας"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου