Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2018

Γ. Λαλανίτης:"Οι κομματκες γραφειοκρατίες ανηκουν σε αλλες εποχές οι αποφασεις για εμας χωρις εμας δεν μπορουν να σταθουν"

Με ανάρτησή του στο facebook o Αντιπρόεδρος της ΝΟΔΕ Γιάννης Λαλανιτης περιγράφει την κατάσταση στην κομματική οργάνωση και κάνει λόγο για "κομματική γραφειοκρατία" και αποφάσεις "για εμάς χωρίς εμάς"
Η ανάρτηση...
"Στην πολιτική υπάρχουμε για να προσφέρουμε να είμαστε χρησιμοι εαν μπορούμε στον τοπο μας στους πολιτες που μας εμπιστεύονται με την φηφο τους ητεωαυτες ειναι εθνικές η αυτοδιοικητικές η εσωκομματικές εκλογες.
Για να το κανουμε αυτο πρεπει κυρίως να υπαρχουν δυο προυποθεσεις διαφάνεια στην δραση μας και δημοκρατία Κυριως εσωκομματικη.

Οι κομματκες γραφειοκρατίες ανηκουν σε αλλες εποχές οι αποφασεις για εμας χωρις εμας δεν μπορουν να σταθουν και κυριως δεν μπορουν να υποστηριχθουνΤα κόμματα εξουσιας επειδη ακριβως ειναι πολυσυλλεκτικα η ενοτητα η δραση τους και επίτευξη των στοχων τους επιτυγχάνεται κυριως μεσα απο την συννενοηση και την πολιτικη ενότητα την οποια εγγυάται ο καθε φορα αρχηγος.
Αυτο ισχυει τοσο σε κεντρικο οσο και σε τοπικο επιπεδο.Λεω λοιπον οτι σε οτι αφορα τα τοπικα ζητηματα οπως αυτα των αυτοδιοικητικων εκλογων η βαση της ΝΔ η οποια θα κληθεί να τραβήξει και το κάρο, πρεπει να εχει λογο Αυτο εξασφλιζει την διαφανεια την πολιτικη ενοτητα και εντέλει την νικη."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου