Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2018

Β. Καθαροσπόρης: " Στηρίζω τον Παγώνη και δεν κάνω δικό μου ψηφοδέλτιο"! Αιχμές για Μπακογιάννη και Σπανό!

Για όλους και για όλα μίλησε στο ΡΑΔΙΟ1 98.1 και στην εκπομπή του Μάνου Παπαμακάριου ο Αντιδήμαρχος Βασίλης Καθαροσπόρης διαψεύδοντας τα σενάρια που τον ήθελαν να ηγείται ως επικεφαλής ψηφοδελτίου στον Δήμο Χαλκιδέων.
"Θεωρώ τον Παγώνη επιτυχημένο Δήμαρχο και ειμαι μαζί του" ειπε ο Καθαροσπόρης "και θα ειμαι στο ψηφοδέλτιο".
Ο Αντιδήμαρχος ειπε επίσης ότι το βάρος έπεσε στα έργα καθημερινότητας των πολιτών και εξέφρασε την άποψη ότι "παρά τα εμπόδια που μπήκαν από ...τρίτους για το έργο της Δημοτικής Αγοράς θα δημοπρατηθεί εντός της θητείας αυτής της Δημοτικής Αρχής".
Ερωτηθείς "γιατί τότε που ο Αναγνωστάκης προσπάθησε να γκρεμίσει την Αγορά ειχε μπει μπροστά στις μπουλντόζες και μαζί με άλλους ειχαν αποτρέψει κάθε ενέργεια με τα γνωστά αποτελέσματα" ειπε ότι "οτι έγινε, έγινε για την προστασία των ενοικιαστών που ηταν ακόμη μέσα"!!
"Ο Ζεμπίλης με έδιωξε, δεν με ήθελε και για αυτό τον λόγο πήγα στον Παγώνη" αποκάλυψε για πρώτη φορά εξηγώντας τους λόγουν που τον ωθησαν να αλλάξει οαράταξη!
Αφησε αιχμές για την "συμπεριφορά της Περιφέρειας" και χαρακτήρισε λάθος την συνεργασία σε έργα όπως αυτή έγινε και κατηγόρησε την ηγεσία της Περιφέρειας και τον Φάνη Σπανό ότι "παιζουν προεκλογικα παιγχνίδια με τα έργα ενώ θα έπρεπε να έχουν ολοκληρωθεί"!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου