ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Δευτέρα 17 Μαΐου 2021

ΣΠ. ΓΕΡΟΝΤΙΤΗΣ "Καλεί τους εμπόρους να μην ανοίξουν την Κυριακή 23 Μαΐου" (ακούστε)

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η αιφνίδια απόφαση να λειτουργήσουν τα καταστήματα τις δύο Κυριακές 16 και 23 Μαΐου. Οι Έμποροι εκφράζουν τον προβληματισμό, ότι θα λειτουργήσει σαν κερκόπορτα για το καθολικό άνοιγμα των Κυριακών.

Η Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας έστειλε επιστολή διαμαρτυρίας στα συναρμόδια υπουργεία και μάλιστα υπήρξε η σκέψη να προσφύγουν κατά της απόφασης και το ΣτΕ.

«Είναι απαράδεκτο, μέτρα που εκτάκτως λαμβάνονται και μάλιστα με υπουργικές αποφάσεις να ακυρώνουν στην πράξη νόμους και να λειτουργούν σαν κερκόπορτα για το καθολικό άνοιγμα των Κυριακών, το οποίο έχει αποδοκιμαστεί από την οικονομία, την κοινωνία και τα δικαστήρια», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην επιστολή.

Ο Σπύρος Γεροντίτης, μέλος της Συνομοσπονδίας, μίλησε στο Ράδιο 1και την Ναντίν Γρηγορίου και τόνισε πως η πρώτη Κυριακή δεν λειτούργησε θετικά για την τοπική αγορά. Άλλωστε σχεδόν τα μισά καταστήματα επέλεξαν να μην ανοίξουν.

Κάλεσε τους εμπόρους να μην ανοίξουν την Κυριακή 23 Μαΐου, ώστε να απαξιωθεί η απόφαση και επισήμανε την κάθετη αντίθεσή του στο ενδεχόμενο απελευθέρωσης των Κυριακών το καλοκαίρι.

Ακούστε τον...

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου