ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Κυριακή 16 Μαΐου 2021

Χρ. Τετράδη "Θα δουλέψουμε πολύ με τις κρατήσεις της τελευταίας στιγμής!"

Με την ελπίδα το φετινό καλοκαίρι να είναι σαφώς καλύτερο από το περσινό, έγινε η επανεκκίνηση του τουρισμού.

Αισιοδοξία δημιούργησε το «πράσινο» που άναψε η Γερμανία για ταξίδια στην Ελλάδα, όμως προβληματίζει και δυσχεραίνει τις κρατήσεις, η απουσία της χώρας μας από την πράσινη λίστα της Βρετανίας.

Η Αντιπρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας, κ.Χριστίνα Τετράδη μίλησε στο Ράδιο 1 και την Ναντίν Γρηγορίου για τη φετινή τουριστική σεζόν.

«Θα δουλέψουμε πολύ με τις κρατήσεις της τελευταίας στιγμής φέτος. Όσο προχωράει ο εμβολιασμός, τόσο καλύτερα θα είναι τα πράγματα στην τουριστική κίνηση», επισήμανε η κ.Τετράδη και αναφέρθηκε στην ανάγκη ενίσχυσης της ρευστότητας του κλάδου.

Ακούστε την 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου