CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Πέμπτη 6 Μαΐου 2021

… Επί Μητσοτάκη κρεμάμενοι

Ξεχάστε την Ανάσταση σύντροφοι κοψοχέρηδες. Θα βρισκόμαστε... επί Μητσοτάκη κρεμάμενοι μέχρι να παγώσει η κόλαση.

Αγκαλιά με την υγειονομική δικτατορία που επιβάλλει. Με πολλούς να υποστηρίζουν πλέον ότι αν δεν υπήρχε ο κορονοϊός θα έπρεπε να τον εφεύρει.

Διότι πώς αλλιώς θα εδραίωνε βήμα βήμα το καθεστώς του εν μέσω σκανδαλών δίχως να ανοίγει ρουθούνι;

Φανταστείτε ας πούμε τις συνέπειες από τη Λιγναδιάδα ή τη Φουρθιωτιάδα αν... απουσίαζε ο κορονοϊός.

Άραγε θα είχε τη δυνατότητα να δικαιολογήσει τον εθνομηδενισμό, το περίφημο μπόλιασμα με... πρόσφυγες από χώρες που δεν έχουν πόλεμο, τους αθρόους διορισμούς ημετέρων, το πλιάτσικο της ολιγαρχίας και τη νέα οικονομική εξαθλίωση χωρίς τη λατρευτή του κορονοτρομοκρατία;

Βέβαια οι... καλοθελητές του Μητσοτακισμού θα σπεύσουν να μας ψέξουν λέγοντάς μας ψεκασμένους, αρνητές κ.ο.κ.

Εμείς όμως θα επιμένουμε να λέμε ότι... άνευ κορονοϊού ο Μητσοτάκης δεν θα μπορούσε να σταθεί.

Καλά για τον Τσίπρα δεν το συζητάμε, θα είχε πέσει ήδη για ευνόητους λόγους.

«Και τί κάνουμε, υπάρχει σωτηρία;», θα αναρωτηθεί ο δύσμοιρος λαός.

Από τη στιγμή που το λοιπό πολιτικό προσωπικό είναι ανίκανο να μας απαλλάξει από το καθεστώς, πολύ φοβούμαστε ότι δεν υπάρχει.

Έτσι θα κάνουμε τα εμβόλιά μας σαν πειθήνιοι πολίτες για να μην ψοφήσουμε σε κάνα ράντζο, θαυμάζοντας στο μεταξύ τη συντριπτική υπεροχή του... μεγάλου τιμονιέρη όπως αποτυπώνεται τόσο στις περιβόητες βορειοκορεατικές δημοσκοπήσεις όσο και στις αγιογραφίες των καλολαδωμένων παπαγάλων, αναμένοντας το θαύμα.

Το οποίο ωστόσο μπορεί να μην συμβεί ποτέ. Αλλά ως γνωστόν η ελπίδα πεθαίνει τελευταία κλπ. κλπ.

Πάντως οι χειρότεροι δεν είναι οι αντιπολιτευόμενοι που έντρομοι μην τυχόν κληθούν εκ νέου να βγάλουν το φίδι από την τρύπα περιμένουν να σαπίσει το φρούτο μπας και ξανακάτσουν στην αναπαυτική καρέκλα του Μαξίμου.

Αλλά οι πατριδοκάπηλοι συμπολιτευόμενοι που υποτίθεται ότι ενδιαφέρονται για την πατρίδα, όταν όλα δείχνουν ότι επί της ουσίας βρίσκονται σε αλισβερίσι με τον Μητσοτάκη με μοναδικό στόχο τη διατήρηση των πολιτικών τους φέουδων.

Μακάρι η επικείμενη κύρωση των... σκοπιανών μνημονίων να μας βγάλει ψεύτες.

Και κάτι ακόμη. Ας σταματήσουν οι διαρροές για πρόωρες εκλογές. Είναι δυνατόν οι... άριστοι να θέλουν να μας πείσουν ότι θα διακινδυνεύσουν να κάνει άλλος γιουρούσι στο ταμείο ανάπτυξης;

Χα χα χα...

 

Του Όφι Ιοβόλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου