ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τρίτη 25 Μαΐου 2021

ΠΡΟΣΟΧΗ-ΚΙΝΔΥΝΟΣ!!! Το οδικό δίκτυο στη Β. ΕΥΒΟΙΑ και οι κίνδυνοι που κρύβει!! (δείτε)

"Ντροπή" για την Περιφέρεια και τον Δήμο της περιοχής!!

 

Δείτε τι μας έστειλε αναγνώστης για τις παγίδες που κρύβονται στους δρόμους της Β. Ευβοιας, και τί λέει....

"Κατάσταση Δρόμων από και προς τον Δήμο Ιστιαίας -Αιδηψού. Μάιος 2021.

Εν όψη του καλοκαιριού και αφού δεν υπαρχή επίσημη ενημέρωση από τους υπευθύνους και το ότι πολύ ρωτάτε θέλετε να ξέρετε η κατάσταση με τους δρόμου έχει ως εξής;


Λουτρά Αιδηψού - Ροβιές
, ο δρόμος ειναι κλειστός λόγω του ότι πέφτουν βράχια και πέτρες από τα βουνά, όσα αυτοκίνητα περνούν με ευθύνη του οδηγού.


Ροβιές - Ιστιαία - Βουτάς
, ο δρόμος έχει πολλές ζημιές από τους προηγούμενους χειμώνες, θέλει προσοχή πολλά τμήματα με χωματόδρομο και λακκούβες.


Κοκκινομηλιά - Βουτάς
, με προσοχή τμήματα με χωματόδρομο και απότομα βυθίσματα του δρόμου.


Ιστιαία - Βασιλικά
, το πρόβλημα βρίσκετε στην θέση της κατεστραμμένης γέφυρας των Γουβών. Δεν υπάρχουν εργασίες αποκατάστασης μεγάλο τμήμα με χωματόδρομο. "

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου