Δευτέρα 17 Μαΐου 2021

Σίμος Κεδίκογλου: «Ανοίγει ο δρόμος για την υλοποίηση σημαντικών αναπτυξιακών έργων στο Δήμο Σκύρο»

 

Θετικά αποτελέσματα είχε η παρέμβαση του βουλευτή Ευβοίας της ΝΔ Σίμου Κεδίκογλου στον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Στέλιο Πέτσα σχετικά με τις διαδικασίες ένταξης έργων και δράσεων του Δήμου Σκύρου στα Αναπτυξιακά Προγράμματα «Αντώνης Τρίτσης» και «Φιλόδημος».



Κατά τη σημερινή συνάντηση που είχαν ο βουλευτής και ο Δήμαρχος Σκύρου κ. Νίκος Μαυρίκος με τον Αναπληρωτή Υπουργό συζητήθηκε η εφαρμογή ενός ολοκληρωμένου σχεδιασμού, που θα δώσει αναπτυξιακή ώθηση στο Δήμο. Ο Υπουργός συμφώνησε πέραν των προγραμματισμένων έργων να υλοποιηθούν και έργα όπως: πράσινες γωνιές ανακύκλωσης, αγροτικής οδοποιίας, δικτύων ύδρευσης και αποχέτευσης, καθώς και έργα Έξυπνων Πόλεων (smart cities). Παράλληλα, θα δρομολογηθεί και η κατασκευή του νέου Δημαρχείου από το νέο έτος.

Ουσιαστικά, ανοίγει ο δρόμος για την υλοποίηση έργων, που θα δώσουν τη δυνατότητα να αναδειχθεί ο Δήμος σε πυλώνα ανάπτυξης, αναβαθμίζοντας παράλληλα την ποιότητα ζωής των πολιτών και συμβάλλοντας στην επανεκκίνηση της τοπικής οικονομίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου