ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Πέμπτη 6 Μαΐου 2021

ΕΡΕΤΡΙΑ "Εμεινε μόνος και υποχρεώθηκε σε αναδίπλωση ο Δημητρόπουλος!!" (ακούστε)

 Σέ τρίτη και πιό οδυνηρή ήττα οδηγήθηκε ο Δήμαρχος, αυτή την φορά από την κοινωνία!

 

Ούτε ένας, ακόμη και από τους ..δικούς του, δεν βρέθηκε να  υποστηρίξει την πρόταση του κατά την διάρκεια της συζήτησης στα πλαίσια της διαβούλευσης για το θέμα του Πεζονησιού-Νησί των Ονείρων και τελικά υποχρεώθηκε σε ..άτακτη υποχώρηση!

Ομόφωνα η επιτροπή Διαβούλευσης "Απέριψε το Μνημόνιο συνεργασίας με την ΕΤΑΔ, και εδωσε εντολή στον Δήμαρχο να εκκινήσει τις διαδικασίες αξιοποίησης του Νησιού ο ίδιος ο Δήμος"!

Σε πρώτη φάση να εξωραισθεί για να είναι επισκέψιμο από τους πολίτες και να φιλοξενήσει τις εκδηλώσεις των συλλόγων αλλά και πολίτες και παράλληλα να ξεκινήσουν διαδικασίες που θα τακτοποιήσουν τις τεχνικές εκρεμότητες και τα υπόλοιπα.

Ακούστε την αρχική εισήγηση του Δημητρόπουλου και την απόφαση της Επιτροπής...

 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου