ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τρίτη 11 Μαΐου 2021

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ "Μόλις τους κάλεσε ο Εισαγγελέας για την Λιχάδα άρχισαν το ...τρέξιμο!!" (ακούστε+δείτε)

Η ενεργοποίση της Εισαγγελίας με "αυτεπάγγελτη έρευνα" κατά παντός υπευθύνου ...κινητοποίησε τους "εμπλεκόμενους"!

 

Οπως είχαμε αποκαλύψει "ο Εισαγγελέας Χαλκίδος τόσο από τις αποκαλύψεις μας οσο και από καταγγελίες-αναφορές που έφτασαν στο γραφείο του ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ από το να διατάξει αυτεπάγγελτη έρευνα για το θέμα της Υδρευσης της Λιχάδας.

Και απ οτι φαίνεται διέταξε προανάκριση για το θέμα καλώντας τους "εμπλεκόμενους" με κάθε τρόπο στην υπόθεση της "ύδρευσης της Λιχάδας με ακατάλληλο νερό και για έκθεση των πολιτών σε κίνδυνο" οπως προβλέπεται και αναφέρεται στην σχετική ΚΥΑ (https://www.e-nomothesia.gr/kat-agoranomikes-diatakseis/koine-upourgike-apophase-g1d-oik-67322-2017.html)

Πρώτος "αντέδρασε" ο επόπτης Υγείας Κ. Λαγός που τον Ιανουάριο του '21 σε συνέντευξη του έλεγε οτι "δεν υπάρχει θέμα ακαταληλότητας του νερού" στέλνοντας χθές έγγραφο στον Δήμο Ιστιαίας Αιδηψού και κοινοποιούμενο στον Εισαγγελέα "κάνει λόγο για ....ακαταλληλότητα"!!

Για το θέμα μίλησαν στο ΡΑΔΙΟ1, ο κοινοτικός σύμβουλος Γιάννης Αδαμάκης και ο πρώην Δντης Δημόσιας Υγείας Ελλάδος Κ. Μπαντάσης!!

Ακούστε τα οσα αποκαλυπτικά λένε.....

 

 
 
 
ΔΕΙΤΕ το νέο εγγραφο-ομολογία του Λαγού!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου