ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Κυριακή 9 Μαΐου 2021

SELF-TEST "Ανάγκασαν πολίτες να πληρώσουν για να τα προμηθευτούν"!! (ακούστε)

Διαμαρτυρίες φτάνουν καθημερινά στην Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Στερεάς Ελλάδας, από πολίτες που δεν μπορούν να προμηθευτούν, ενώ το δικαιούνται, δωρεάν self test από τα φαρμακεία λόγω προβλημάτων που παρουσιάζει η πλατφόρμα, αφού λόγω υπερφόρτωσης, το σύστημα πέφτει συνέχεια.

Ο πρόεδρος της Ένωσης, Γιώργος Μητροπέτρος μίλησε στο Ράδιο 1 και την Ναντίν Γρηγορίου, αναφέροντας περιστατικά που πολίτες αναγκάστηκαν να πληρώσουν για να προμηθευτούν self test ή που φαρμακεία είχαν έλλειψη.

Η Αντιπρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Εύβοιας, Νάνσυ Παπαδάκη, έδωσε απαντήσεις, μιλώντας στο Ράδιο 1, επισημαίνοντας τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο κλάδος με τη διανομή των self tests, επιβεβαιώνοντας τα προβλήματα με την πλατφόρμα.

Ακούστε τι είπαν....

 

 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου