ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Πέμπτη 6 Μαΐου 2021

ΛΙΜΝΗ "Αλωνίζει... ο Τσαπουρνιώτης, ελλείψει Αντιπολίτευσης!!"

Μόνος του φαίνεται να τρέχει ο Δήμαρχος στην κούρσα της 4ετίας, με την αντιπολίτευση να τον παρακολουθεί "άφωνη και ..άπραγη"!

 

Ο Τσαπουρνιώτης φαίνεται ότι έχει βρεί τον τρόπο να τους έχει "εγκλωβισμένους" αφού ούτε περνάει απ το συμβούλιο ότι θέλει (ενώ δεν εχει την πλειοψηφία), αναθέτει τά έργα και τις προμήθειες κατά το δοκούν και δεν ακούγεται ούτε κίχ!

Τά εχει βρεί και με τον Περιφερειάρχη που τον ...ταίζει εργάκια βιτρίνας για να κάνει το ..κομμάτι του στους Δημότες και η δραστηριότητα αυτή φαντάζει τεράστια μπροστά στην προηγούμενη περίοδο του Καλυβιώτη που η απραξία και η φαγωμάρα βασίλευαν στον Δήμο!

Η έξυπνη τακτική του Τσαπουρνιώτη να ενσωματώσει στο ψηφοδέλτιο του τους αποκαλούμενους από τους αντιπάλους ως .."αποστάτες του Καλυβιώτη" τους οποίους εχει τοποθετήσει στις κορυφαίες θέσεις ευθύνης,  να έχει τις καλλίτερες σχέσεις με το πρωτοπαλίκαρο του Στεργίου, τον (υπόδικο) Γ. Κατζούρα έχοντας αφαιρέσει το κυριότερο "όπλο" της Αντιπολίτευσης, τον διευκολύνει στο ...έργο του!

Κοντολογίς ο Τσαπουρνιώτης και οι συνεργάτες του ...τρέχουν ανεξέλεκτοι στην κούρσα της τετραετίας ελπίζοντας ότι στο εγγύς μέλλον δεν θα βρούν τίποτα ...μπροστά που να τους δυσκολέψει μέχρι τις επόμενες εκλογές!

Είδομεν......

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου