ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Κυριακή 9 Μαΐου 2021

Κ. ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ Τί λέει για την "Παράκαμψη Χαλκίδας" και για την "Υποψηφιότητα" του στο ...μέλλον! (ακούστε)

"Το έργο της Παράκαμψης θα....συμπεριληφθεί στο ΕΣΠΑ, αν......εγκριθεί στον αν αξίζει τα χρήματα του, όταν....γίνουν οι νέες μελέτες. Δηλαδή μικρές πιθανότητες έγκρισης και προκήρυξη πριν το 2025 αποκλείεται. (Προσωπικά δεν πιστεύω ότι θα έρθει διότι έχει επιλεγεί λάθος δρόμος) ."

Αυτά μεταξύ άλλων είπε μιλώντας στον Μάνο Παπαμακάριο και στο ΡΑΔΙΟ1, και συνέχισε: "Γιατί έγινε αυτό; πολυ απλά γιατί ουδείς δεν παρακολουθεί τις επιλογές στις χρηματοδοτικές γραμμές. Εννοώ όσους ψηφίζουν και κυρίως την Περιφέρεια Στερεάς που επιδίδεται σε φωτογραφησεις σε μικροεργα και αγνοεί την αξία υψηλής αξίας έργων που θα μεταμορφώσουν τον νομο. Η εικόνα είναι απογοητευτική και βέβαια εκπέμπει ανεπάρκεια γνώσης, ανεπάρκεια πληροφόρησης και κυρίως πρωτοφανή πολιτική αφωνία."

Απάντησε όμως και σε ερώτημα για το πολιτικό του μέλλον...

Ακούστε τι λέει....

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου