Πέμπτη 13 Μαΐου 2021

ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ! Διακόπηκαν ξαφνικά 34 δρομολόγια μεταφοράς μαθητών σε 50 σχολεία του νομού!! (ακούστε)


Την έντονη διαμαρτυρία των γονέων έχει προκαλέσει η αιφνιδιαστική απόφαση για διακοπή των δρομολογίων μεταφοράς μαθητών προς και από τα σχολεία, με την επαναλειτουργία τους στην Εύβοια.


Σε σχολεία πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης διακόπηκαν 34 δρομολόγια σ’ όλο το νομό, και αυτό έχει δημιουργήσει αναστάτωση στους γονείς και στον οικογενειακό προγραμματισμό τους.

Η υπόθεση είναι ευθύνη της Αντιπεριφέρειας Παιδείας και σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη, κ.Γαλάνη το πρωί πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με τους υπηρεσιακούς της αρμόδιας υπηρεσίας, προκειμένου να συγκεντρώσει όλα τα στοιχεία, να ενημερωθεί σχετικά και να ληφθούν οι σχετικές αποφάσεις.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το πρόβλημα προέκυψε από την έλλειψη δικαιολογητικών που όφειλαν να υποβάλλουν οι προσωρινοί ανάδοχοι του διαγωνισμού και σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη, ήδη είχαν δοθεί πολλές παρατάσεις από τους υπηρεσιακούς.

Κύκλοι του υπεραστικού ΚΤΕΛ Εύβοιας υποστηρίζουν πως ενημερώθηκαν για τη διακοπή των δρομολογίων που είχαν αναλάβει μόλις λίγα 24ωρα πριν την επαναλειτουργία των σχολείων, μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα.

Ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Εύβοιας, Γρηγόρης Δάσκος μίλησε στο Ράδιο 1 και την Ναντίν Γρηγορίου για το θέμα που προέκυψε με τη διακοπή των δρομολογίων.

Επιπλέον, αναφέρθηκε στις πρώτες ημέρες επαναλειτουργίας των σχολείων, τα self tests και τα κρούσματα που εντοπίστηκαν σε δημοτικά και νηπιαγωγεία του νομού μας.

Ακούστε τον

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου