ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τετάρτη 12 Μαΐου 2021

ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΧΑΡΑΥΓΗΣ "Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο και η υπομονή μας έχει εξαντληθεί" (ακούστε)


Η κατάσταση με τους Ρομά, είναι δραματική στην περιοχή της Χαραυγής, όπως την καταγγέλλουν οι κάτοικοι και επισημαίνουν πως το πρόβλημα είναι ετών, όμως έχει επιδεινωθεί τα τελευταία δύο χρόνια, ενώ παραμένουν ανεκπλήρωτες οι υποσχέσεις της Δημοτικής Αρχής Χαλκίδας, ότι θα επιληφθεί του θέματος.


Κάτοικος της Χαραυγής, η κ.Ευγενία, μίλησε στο Ράδιο 1 και την Ναντίν Γρηγορίου, εκφράζοντας το φόβο που βιώνουν καθημερινά όλοι οι περίοικοι της περιοχής.

«Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο και η υπομονή μας έχει εξαντληθεί. Καταστρέφουν τις περιουσίες μας, ενώ τίθεται και σοβαρό θέμα για την υγείας μας, τόσο από τα υλικά που καίνε, όσο και από το γεγονός ότι έχουν μετατρέψει ιδιοκτησίες μας σε χαβούζες. Παρενοχλούν κορίτσια, αγόρια, ενώ σημειώθηκε και ένα επεισόδιο που είχε ως κατάληξη τον τραυματισμό δύο κατοίκων και την εισαγωγή τους στο νοσοκομείο. Όσο για την Αρχή της πόλης δεν ενδιαφέρθηκε ούτε ένα τηλέφωνο να πάρει, να ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας τους», καταγγέλλει η κ.Ευγενία, και επισημαίνει πως αναγκάστηκαν να φτάσουν μέχρι και στον κ.Ντίτορα για το ζήτημα των αυθαίρετων που έχουν εγκαταστήσει οι Ρομά.

Ακούστε όσα σοβαρά καταγγέλλει...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου