ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Πέμπτη 13 Μαΐου 2021

ΧΡ. ΠΑΓΩΝΗΣ "Μέ ..ψέμματα Βάκα και Σια προσπαθούν να καλύψουν την ανικανότητα τους!" (ακούστε)


"Αυτή τη φορά ξεπέρασαν κάθε όριο" υποστηρίζει ο πρώην δήμαρχος!"ΕΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΥΤΑΝΗ ΤΟΥ ΕΚΠΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ ΓΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΚΤΑΣΗΣ 54 ΣΤΡ. ΣΤΟ ΠΑΝΤΕΙΧΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΙ Η ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ ΤΟΥ ΕΥΡΙΠΟΥ.
Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΤΕΘΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΤΟΥ ΕΚΠΑ, ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΥΤΑΝΗ κ. ΘΩΜΑ ΣΦΗΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΤΗΣ ΚΟΣΜΗΤΟΡΟΣ κ. ΧΑΡΑΣ ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ , του Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Χαλκίδας, του κ. Μπαντούνα, του κ. Καρκαντελίδη κ.ά.
Είναι, Αλήθεια, όλα αυτά ψέματα; 
Είναι fake news;
Δεν υπάρχει απόφαση παραχώρησης και υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας ανάμεσα στον Δήμο Χαλκιδέων και στο ΕΚΠΑ;"Αυτά μεταξύ άλλων είπε στον Μάνο Παπαμακάριο ο Χρ. Παγώνης σχολιάζοντας τα όσα συνέβησαν!

Ακούστε.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου