ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Δευτέρα 17 Μαΐου 2021

Η ΕΛΜΕ για την .."παραίτηση του Γιακουμίδη" (ακούστε)

"Η ομαλή λειτουργία του σχολείου δεν είναι δυνατή υπό αυτές τις συνθήκες πρωτότυπης ομηρίας και δεν θα γίνουμε συνένοχοι σε αυτή."

 

Με αυτά τα λόγια ο Δντής του 2ου ΓΕΛ ΧΑΛΚΙΔΑΣ υποβάλει την παραίτηση του από την σχολική επιτροπή καταγγέλοντας την πολιτική του Δήμου Χαλκιδέων!

Δείτε την επιστολή.....

"Με τη παρούσα επιστολή παραιτούμαι από πρόεδρος της ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ του 2ου ΓΕΛ ΧΑΛΚΙΔΑΣ .Δεν είμαι ρίψασπις, άλλα η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο, τα μετρητά που έπρεπε να είχαν μπει στους λογαριασμούς του σχολείου ( και κάθε Γυμνασίου και Λυκείου του Δήμου Χαλκιδέων ) από το 2020 δεν έχουν μπει.

Η ομαλή λειτουργία του σχολείου δεν είναι δυνατή υπό αυτές τις συνθήκες πρωτότυπης ομηρίας και δεν θα γίνουμε συνένοχοι σε αυτή. Με τη παρούσα παρακαλούμε το Δήμο Χαλκιδέων να μεριμνήσει για την εύρυθμη οικονομική λειτουργία του σχολείου ( καταγραφή για παραγγελίες καθαριστικά , γραφικής ύλης, επισκευών, είσπραξη ενοικίου κυλικείου κλπ) για να μην έχουμε προβλήματα αξιοπιστίας λόγο και της διεξαγωγής των πανελλαδικών εξετάσεων.

Επίσης για όποιο πρόβλημα, που άπτεται της υλικοτεχνικής υποδομής , ανακύψει μετά τη παρούσα επιστολή δεν έχουμε καμία νομική ευθύνη.

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ Κ ΓΙΑΚΟΥΜΙΔΗΣ"

 

Την παραίτηση σχολίασε η πρόεδρος της ΕΛΜΕ Χαρά Νίκα.

Ακούστε τι είπε στην Ναντίν Γρηγορίου και το ΡΑΔΙΟ1...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου