ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Κυριακή 30 Μαΐου 2021

ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΛΙΜΝΗΣ "Δείξε μου το ..σπίτι σου, να σου πώ ποιός είσαι, Δήμαρχε!!" (δείτε)

Μεγαλύτερη προσβολή για τους Λιμνιώτες αλλά και την Δημοτική Αρχή δεν υπάρχει!!

"ΣΤΡΑΒΟΜΑΡΑ" έχετε όλοι εσείς οι "πολιτικοί Δήμαρχοι και σύμβουλοι" που το ανεβοκατεβαίνετε χρόνια τώρα!

Από την εποχή του Μπλουκίδη που είχε επισκευάσει το νεοκλασικό και μέχρι σήμερα το Δημαρχείο καταρέει και μιά σκισμένη σημαία την οποία έχουν τυλίξει σαν .."πιτόγυρο" και κανείς δεν ενδιαφέρεται!!

 

Αν και αυτό θα έπρεπε να ήταν το ΠΡΩΤΟ ΕΡΓΟ που θα έπρεπε να έχει ..ενταχθεί, Δημοτική αρχή και αντιπολίτευση έχουν αφήσει στην τύχη του το κτίριο του Δημαρχείου μέσα και έξω, αφού όπως μου έλεγε ...ανθρωπος που γνωρίζει, "τον χειμώνα μέσα από τα παράθυρα βάζουν πλαστικό με πινέζες για να μην μπαίνει ο αέρας και η βροχή"!

 

Δείτε την εικόνα (εξωτερικά) που αντικρύζουν ντόπιοι και ξένοι ενώ ο Δήμαρχος Γ. Τσαπουρνιώτης για το μόνο που ενδιαφέρεται ειναι "να βγάζει φωτογραφίες Δημοσίων σχέσεων"! 

Ας βγάλει και μία μπροστά στο Δημαρχείο του......

Δείτε την κατάσταση....


 Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου