ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021

ΟΑΧ Κατέκτησε την 1η θέση στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Τένις Γυναικών


Την 1η θέση στον όμιλό της στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Τένις Γυναικών, που διεξήχθη στον ΣΑ Ραφήνας από τις 26-28/11/2021, κατέκτησε η ομάδα του Ομίλου Αντισφαίρισης Χαλκίδας νικώντας με 2-0 νίκες, την ομάδα Γ. Ο. Περιστερίου Παλάσκας με 2-1 νίκες και την ομάδα ΑΣΕ Θησέας Αγ. Δημητρίου με 2-1 νίκες .


Την ομάδα του ΟΑΧ αποτελούσαν: Η Φωτεινή Πιτσινή και η Μαρία Τσεκούρα.

Η ομάδα του ΟΑΧ συνοδεύονταν από τον προπονητή του ΟΑΧ κ. Νίκο Μωραΐτη.

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Χαλκίδας ανέβηκε στην Α΄ Εθνική κατηγορία Γυναικών, κατηγορία στην οποία θα αγωνίζεται το 2022.

2η ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΙΣ ΑΝΔΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

Την 2η θέση στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Τένις Ανδρών, που διεξήχθη στον Σ. Α. Ραφήνας από τις 26-28/11/2021, κατέκτησε η ομάδα του ΟμίλουΑντισφαίρισης Χαλκίδας χάνοντας στον τελικό με 3-0, από την ομάδα του ΑΣ Κολλεγίου Ντερή.

Την ομάδα του ΟΑΧ αποτελούσαν οι: Μιχάλης Βασίλης, Δάσκος Κωνσταντίνος, Κάλφας Απόστολος και Πετρόπουλος Αριστείδης.

Η ομάδα του Ο.Α.Χ. συνοδεύονταν από τον προπονητή της αγωνιστικής ομάδας κ. Νίκο Μωραΐτη.

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Χαλκίδας παραμένει στη Β΄ Εθνική κατηγορία Ανδρών, στην οποία θα αγωνίζεται το 2022.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου