ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2021

ΚΟΥΤΟΥΛΗΣ Δ. "Στίς 280.000 τα χρέη της Δημοτικής Επιτροπής!! Ακόμη περιμένουμε την Δήμαρχο να ...μιλήσει!" (ακούστε)


Στον αέρα παραμένουν τα οικονομικά της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Χαλκιδέων. Η νέα Πρόεδρος αναμένεται να καλέσει ορκωτό λογιστή.

Το χρέος φαίνεται πως αγγίζει τα 280.000 ευρώ, εκ των οποίων τα 220.000 ευρώ αφορούν στη θητεία της κ.Μιτζιφίρη. Ωστόσο τα μέλη της Επιτροπής δεν έχουν ακόμα και σήμερα πλήρη εικόνα.

Χαρακτηριστικό είναι, πως μέχρι πρότινος η κ.Παλαιολόγου δεν είχε πρόσβαση στους κωδικούς του λογαριασμού, αφού η προκάτοχός της δεν τους έδινε.

Αυτά υποστήριξε ο Δημοσθένης Κουτουλής, μέλος της Σχολικής Επιτροπής, που μίλησε στο Ράδιο 1 και την Ναντίν Γρηγορίου.

«Έχουμε δώσει πίστωση χρόνου στη νέα Πρόεδρο για να ενημερωθεί. Όμως περιμένουμε ακόμα την ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που είχε υποσχεθεί η Δήμαρχος, ώστε να παρουσιαστούν όλα τα οικονομικά στοιχεία των τελευταίων ετών της Σχολικής Επιτροπής».

Θυμίζουμε πως η Δήμαρχος είχε δηλώσει πως «θα μιλήσει όταν θελήσει»!

Ακούστε τον

1 σχόλιο:

  1. Ότι θέλει συνεχίζει και λέει ο κ. Κουτουλής. Έχει γίνει αλλαγή οικονομικού διαχειριστή, από τον Απρίλιο!!! υπάρχουν σωρεία παραβάσεων καθήκοντος και διενεργείται ήδη έλεγχος τον οποίο προκάλεσα εγώ, μην ξεχνάτε, από τους ελεγκτές δημόσιας διοίκησης!Επίσης, έχω ζητήσει να γίνει παραλαβή παράδοση του ΝΠΔΔ, κάτι που η νυν πρόεδρος δεν μ' έχει ακόμη καλέσει!Πυροτεχνήματα και λάσπη τέλος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή