ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021

ΠΑΓΩΝΗΣ ΧΡ.: "Ο Δήμος δεν μπορεί να γίνει ιδιοκτήτης του ΔΑΡΙΓΚ"! (ακούστε)


Αυτή την άποψη εξέφρασε ο πρώην Δήμαρχος Χαλκιδέων, παρά το γεγονός ότι ...προεκλογικά όλες οι παρατάξεις ...πλειοδοτούσαν για την αγορά του οικοπέδου της πρώην συρματουργίας!


Ο Χρ. Παγώνης μιλώντας στο ΡΑΔΙΟ1 και τον Μάνο Παπαμακάριο αναφέρθηκε και έδωσε απαντήσεις στα όσα του έχουν προσάψει διαχρονικά οι πολιτικοί του αντίπαλοι υποστηρίζοντας ότι "με τις υπάρχουσες συνθήκες τότε και τώρα ο Δήμος δεν μπορεί να αγοράσει το οικόπεδο"!

Μάλιστα υποστήριξε ότι "ούτως η άλλως ο Δήμος θα πάρει το 60% του οικοπέδου ως εισφορά σε γή ακόμη και αν η τράπεζα το πωλήσει σε ιδιώτη"!

Ακούστε τα όσα ενδιαφέροντα είπε....


το επίμαχο οικόπεδο γεμάτο από καρκινογόνο αμίαντο...Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου